30.01.2019, 11:00 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

15-årig midtbane får aftale i FCM

Heini Sørensen har skrevet under på en tre-årig aftale med Ulvene.

FC Midtjylland skrev søndag under på en tre-årig kontrakt med den unge midtbaneprofil Heini Sørensen. 

- Det er selvfølgelig en utrolig dejlig følelse. Det er en drøm der er gået i opfyldelse. Det er et kæmpe klap på skulderen. Man føler virkelig, at man bliver lønnet for alt det hårde arbejde og al den tid, man har brugt på fodbold, siger Heini Sørensen, der er født og opvokset på Færøerne.

- Men det betyder selvfølgelig ikke at jeg kan slappe af nu, nu er det bare at arbejde endnu hårdere for at kunne opnå endnu flere mål, og jeg glæder mig helt vildt til at starte det kommende forløb på ISI og som u17 spiller for FCM.

Den 15-årige færing har imponeret i klubben indtil videre, og U15-cheftræner Martin Mark kan også se potentiale:

- Heini er en nærkampstærk dreng, som teknisk er på et rigtig højt niveau. Han bidrager godt til træningsmiljøet på U15 med sin arbejdsomhed og ærgerrighed for at blive bedre, siger Martin Mark.

Akademichef Flemming Broe kan også se kvaliteter i det unge talent.

- Heini er teknisk dygtig med begge ben. Han er god til at finde sine medspillere, og så er han flyttet til Danmark for at forfølge sin drøm, og det vidner om stærk mentalitet.

Heini Sørensen støder til U17-truppen til sommer, men allerede lørdag prøvede han kræfter med sit kommende hold. Den 15-årige midtbanespiller var nemlig med i U17-træningskampen mod AGF, hvor han ovenikøbet lavede et assist.