12.08.2017, 16:36 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Åbningskamp uden vinder

FCM U19 og Brøndby delte i porten efter en velspillet sæsonpremiere

Ulvene kom ud i et højt pres, og det udmøntede sig i et hurtigt føringsmål. Et angreb var egentlig løbet ud i sandet, men i stedet for at løbe retur, jagtede FCM’erne aggressivt Brøndbys boldholder. Det lykkedes Victor Torp at erobre bolden, og han lagde den til rette for Aziz Essaisi, der fra feltkanten bragte FCM i front.

Så var opgøret i gang, og angrebene bølgede frem og tilbage på en overordentligt velplejet Brøndby-bane. Simon Pedersen måtte finde to store redninger frem, og i den anden ende lykkes det lige akkurat ikke Buch at afdrible Brøndby-keeperen på en friløber.

Kort før halvleg pressede FCM U19 igen højt, men denne gang gav det bagslag. Fra egen banehalvdel kunne en Brøndby-spiller slå en lang aflevering ned bag FCM’s bagkæde, og så kunne Gregers Arndal-Lauritzen udligne.

I anden halvleg overtog FCM U19 styringen med kampen, og der blev stedse længere mellem Brøndby-angrebene. Det lykkedes at fastholde spillet oppe på værternes banehalvdel, og efter en sådan sekvens, fik Aziz Essaisi sat en umarkeret Christian Tue Jensen op til afslutning fra distancen, og den offensive midtbanespiller bragede FCM i front.

Stillingen kom kun til at stå nogle få minutter, før Brøndby fik frispark ude i den ene side. FCM-forsvaret fik ikke clearet bolden, og så sørgede Jesper Lindstrøm for, at der atter var balance i regnskabet.

Begge hold gik helhjertet efter sejren i kampens sidste halve time, men det var FCM der kom frem til de farligste tilbud, og det var også ulvene der kunne være mest utilfredse, da det stod fast, at opgøret sluttede uden vinder.

- Lige nu er vi lidt skuffede over resultatet, men ellers var det en kamp, der giver grund til optimisme. Spillerne lever op til det forventninger, jeg har til dem, og hvis vi fortsætter med at levere på det niveau, tror jeg vi går en god sæson i møde, udtalte Kenneth Andersen fra spillerbussen.

FCM U19 spiller igen den kommende lørdag, hvor holdet gæster Randers, der med en 6-1 sejr over Lyngby indledte sæsonen på overbevisende manér.

Brøndby IF U19 – FC Midtjylland U19 2-2 (1-1)
4’ 0-1 Aziz Essaisi (oplæg Victor Torp)
42’ 1-1 Gregers Arndal-Lauritzen
60’ 1-2 Sebastian Buch Jensen (oplæg Aziz Essaisi)
63’ 2-2 Jesper Lindstrøm

Advarsler: Andreas Poulsen, Gustav Kjeldsen, Jonas Helleberg Madsen (BIF)

FCM U19: Simon Pedersen – Japhet Sery Larsen (57' Lukas Giessing), Nicolai Damkjær, Gustav Kjeldsen, Andreas Poulsen – Victor Torp, Nicolas Madsen, Aziz Essaisi – Mikkel Jakobsen, Christian Tue Jensen (65’ Antonis Martis), Sebastian Buch Jensen