19.02.2020, 09:00 | Af: Anja Lauritsen | Foto: Getty Images

Akademi Camp 2020: Skal du med?

Går du med drømmen om at blive en del af FC Midtjyllands akademi? I uge 27 har drenge i årgang 2006-2009 mulighed for at komme på akademiet og prøve sine evner af med mange andre dygtige fodboldspillere

Akademi Camp bliver en uge du aldrig vil glemme...
Du lever hele ugen på FC Midtjyllands Fodboldakademi – en uge som ligger tæt op af den professionelle tilværelse som fodboldspiller. Du vil knytte mange nye venskaber og lære både trænere og andre fodboldtalenter at kende.

Du elsker legen med bolden, og du har din egen fodboldudvikling som dit vigtigste mål. Du arbejder hver dag hårdt for at blive en bedre fodboldspiller, men hele tiden er det glæden ved spillet, som driver dig frem.

Du vil på FCM Akademi Camp få en uge med teknisk fodbold på højt niveau i tråd med den spillestil, som FC Midtjylland står for i alle rækker. Du vil under hele forløbet have højtuddannede trænere fra FC Midtjyllands fodboldakademi som trænere. De vil sørge for, at du gennemgår en uge, hvor bolden og dig er i centrum.

Det bliver med sikkerhed en uge, som vil udvikle dig både personligt og sportsligt.

- Det er fedt
Mikael Anderson, Superligaspiller i FC Midtjylland og tidligere camp deltager, udtaler:

- Campen er en rigtig god oplevelse. Man får nye venner, træner en masse fodbold, og man fornemmer, hvordan tingene foregår i en professionel fodboldklub –det er fedt.

Bliv klogere på campen
Hent PDF'en og læs mere her:

Akademi Camp 2020