23.02.2018, 14:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Akademiet tegner kontrakt med eksplosivt talent

Mohammad Masood fra samarbejdsklubben, Struer Boldklub, bliver en del af Akademiet til sommer

Mohammad Masood, der har en fortid i samarbejdsklubben, Struer Boldklub, bliver en del af FC Midtjyllands Fodboldakademi fra sommeren 2018.

Siden sommeren 2016 har Masood spillet med ulvelogoet på brystet for klubbens U14- og siden U15-hold. Nu glæder den unge angriber sig til at påbegynde et nyt kapitel på Akademiet og er meget glad for at have indgået en samarbejdsaftale. 

- Jeg vil gerne være en del af FC Midtjylland, fordi det er en klub med gode trænere og faciliteter. Samtidig er det en klub med en flot historik i forhold til at udvikle unge talenter, og derfor tror jeg på, at FC Midtjylland er det helt rigtige for mig, fortæller Mohammad Masood.

Mohammad Masood har scoret mål på stribe for FC Midtjyllands U15-hold, og akademichef Flemming Broe anerkender, at det er en målfarlig spiller, Akademiet får ind.

- Mohammad scorer mange mål og afslutter sikkert uanset vinkel, og så er han en dygtig afslutter med begge ben. Han er meget eksplosiv og har en nærmest ekstrem fart af sin alder, og samtidig er han god til at time sine dybdeløb, siger Flemming Broe om den kommende akademist.

Den tidligere Struer-spiller ser frem mod en lærerig tid på både det personlige og fodboldmæssige plan. 

- Jeg forventer, at det bliver en spændende tid med en masse fodbold og nye venner. Jeg ser frem til et år, hvor jeg udvikler mig meget på det sociale og fodboldmæssige plan. FC Midtjylland giver mig professionelle rammer, så jeg kan udvikle mig bedst muligt, afslutter hovedpersonen.