21.10.2016, 11:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

Akademiets tur mod de stribede nordjyder

U17- og U19-drengene skal forsøge at fortsætte den gode stime, når de lørdag tørner sammen med AaB på udebane

Ubesejret i U19-ligaen, kvalificeret til de Nordiske Mesterskaber og videre i Youth League. De talentfulde drenge fra FCM U19 leverer på alle niveauer for tiden, og på lørdag gælder det den femte turneringskamp, når holdet møder AaB. U19-træner Kenneth Andersen fortæller inden opgøret om opskriften på holdet succes.

- Vi er i denne sæson lykkes så godt med vores spil, fordi vi opretholder fokus ved at tage én kamp ad gangen. I morgen handler det hverken om Youth League eller de Nordiske Mesterskaber. I morgen handler det om U19-ligaen og AaB.

- Kampen mod nordjyderne bliver en lige så svær kamp, som alle de andre i ligaen. Jeg synes, at AaB er et godt hold, og de er svære at spille – især på deres hjemmebane. Derfor forventer jeg en tæt og lige kamp i Aalborg.

U17 skal bygge videre på de gode takter
FCM U17 var sidst i ilden mod Lyngby, hvor de hev en 3-1 sejr hjem. De unge ulve har siden sejren over OB i starten af september været ubesejret i U17-ligaen, og den rytme skal holdet forsøge at fortsætte i lørdagens kamp mod AaB, forklarer FCM U17-træner Svend Graversen.

- Vi skal være ydmyge omkring AaB, for vi ved, at AaB er et svært hold at spille mod på deres hjemmebane. Den gode stime vi har i gang lige nu, skal vi arbejde hårdt på at fortsætte, og det kræver en stærk indsats i morgen.

- Jeg forventer, at det bliver en kamp, hvor begge hold vil prøve at skabe det pres og momentum, som giver overtaget. Det skal vi kæmpe for at få fra start, så det bliver en kamp på vores præmisser, siger Svend Graversen.

Der er kick-off mellem FCM U17 og AaB U17 klokken 15.15, mens U19-kampen sparkes i gang klokken 13.00. Begge kampe spilles på AaB’s anlæg.