01.04.2019, 08:54 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

Boldsikker midterforsvarer til Akademiet

Skanderborg-drengen Mikkel Fischer ser frem til at tage nye skridt i sin udvikling, når han til sommer starter på Akademiet.

Med kontraktunderskrivelsen falder fremtiden på plads for den unge forsvarsspiller, der i halvandet år har været en del af FCM Elitefodboldskole. Akademichef Flemming Broe giver Fischer følgende skudsmål med på vejen:

- Han har en god kombination af fysik og tekniske færdigheder.  Det gør, at han er duelstærk, men samtidig mestrer opspillet fra bagkæden, fortæller Broe, der også fremhæver Fischers vindermentalitet.

 Om aftalen udtaler Fischer:

- Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. FCM er kendt for sin stærke talentudvikling, og jeg glæder mig meget til at være en del af Akademiet.

Her og nu er Mikkel Fischer en af profilerne på FCM U15, hvor han optræder i midterforsvaret. Om sine stærke sider siger han selv:

- Det er, at jeg har et godt overblik og er rolig på bolden. Jeg tør vælge de lidt sværere løsninger, også selv om der en risiko for at lave fejl, fortæller han.

At Fischer befinder sig godt med bolden for fødderne, hænger formentlig sammen med hans fortid i FC Skanderborg. Her spillede han på den centrale midtbane  og tog i høj grad del i det fremadrettede spil.

Om sin fremtidige udvikling siger han:

- Jeg skal blive endnu bedre til at træffe de rette beslutninger under pres. Det var mit mål at blive optaget på Akademiet, og nu da det er lykkedes, vil jeg gå efter at komme på U16 landsholdet, slutter han.

Fakta
Navn: Mikkel Fischer
Fødselsdag: 23. marts 2004
Position: Midterforsvarer
Tidligere klubber: FC Skanderborg