02.11.2017, 12:47 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Defensiv og offensiv effektivitet mod FCK

Optakt: FCM U17 skal ramme topniveauet mod et formstærkt sjællandsk hold

Små tre uger er der gået siden FCM U17 sidst var i aktion i U17 Ligaen. Ved den lejlighed blev det til 2-2 i udekampen mod HB Køge, efter en kamp, hvor FCM’erne igen asede med at veksle spilmæssig dominans til tre point.

- Jeg tror, at alle der har set vores kampe på det seneste kan skrive under på, at vi har lukket alt for mange ”nemme” mål ind, og at vi selv har brændt alt for mange chancer. Og det slipper vi ikke af sted med mod så stærk en modstander som FCK. Hvis ikke vi scorer på vores chancer, så får vi ikke point, og hvis ikke vi kan forsvare, ja, så kan vi sgu lige så godt lade være med at dukke op, lyder det kontant fra cheftræner Mads Buttgereit.

Sejr i træningskamp
Han og holdet har i den seneste tid arbejdet intensivt med afslutningsspillet, og i fredags blev form og skarphed så testet i træningskamp a 3 * 40 minutter mod OB U17. Her fik alle truppens spillere mindst fyrre minutter, og såvel offensivt som defensivt blev der vist lovende takter i 5-0 sejren (2-0, 2-0, 1-0).

- Vi har kun spillet en enkelt kamp i oktober, så der var stor spillelyst. Vi spiller godt og som et kollektiv, og der mange, der bød sig godt til, så der er blevet skærpet kamp om pladserne, fortæller Buttgereit.

Det bliver der brug for mod et FCK-mandskab, der tabte sæsonens to første kampe, men siden har fundet formen og har hentet fire sejre og en uafgjort.

Kampen mellem FCM og FCK fløjtes i gang på KB’s kunststofbane lørdag kl. 14.30.