04.07.2017, 16:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: FC Midtjylland

Driblestærk angriber på akademiet

FC Midtjyllands akademi har lavet en aftale med Aral Simsir, der er en driblestærk målscorer

Den nye årgang på FC Midtjyllands akademi får endnu en tilføjelse. Denne gang er det fremme i den offensive del af banen, at de unge ulve henter en spiller.

Aral Simsir er navnet på den nyeste akademispiller i FC Midtjylland. Aral Simsir er angriber og har fået sin fodboldopvækst i HB Køge. Det sidste halve år har Aral Simsir spillet på U15-holdet i FC Midtjyllands Elitefodboldskole.

- Det betyder meget for mig. Jeg glæder mig til at opleve det hele og møde en masse nye drenge og trænere. Jeg er helt vildt glad for det, og jeg ser frem til de kommende tre år, siger Aral Simsir.

Ifølge akademichef Flemming Broe er Aral Simsir en spiller, man skal holde øje med:

- Han er en angriber, der er lidt bemærkelsesværdig. Forstået på den måde, at han formår at gøre de uventede, siger Flemming Broe.

Den kommende akademist spiller angriber og 10'er og har et spændende teknisk potentiale. 

- Aral Simsir har en meget veludviklet teknik og er stærk rent offensivt. Han er god til at lægge den målgivende aflevering, og så er han en ægte målscorer, siger Flemming Broe.

Den unge angriber har selv store forventninger til akademiopholdet, efter han har været tilknyttet FC Midtjylland i et halvt år.

- Jeg regner med at udvikle mig meget. Trænerne vil udvikle én til at blive den bedste. Jeg har været i FC Midtjylland i et halvt år nu med U15 og spillet for det hold, og der er bare en forskel i forhold til andre klubber. Man kan mærke, at trænerne er seriøse, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem i fremtiden, siger Aral Simsir.

Akademidirektøren ser frem til at følge Aral Simsirs udvikling som akademispiller.

- Han er klart offensivt mindet. Han skal ikke være tovejsspiller, men han skal være mere defensiv ansvarlig. Han skal også udvikle sig uden bold, men med bold er han en meget dygtig spiller, siger Flemming Broe.

Det er en opgave, som den unge ulv er klar til at løfte.

- Jeg skal lave selvtræning og give den gas. Også de dage, hvor der ikke er træning. Jeg vil træne de ting, jeg er god til i forvejen, men også de ting, jeg er mindre god til, siger Aral Simsir.

Aral Simsir har allerede spillet en enkelt kamp med FC Midtjyllands U17-hold, og så er han netop blevet udtaget til U16-landsholdets bruttotrup. Simsir begynder i FC Midtjylland efter sommerferien.