21.05.2018, 11:21 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Effektive U19 i finalen ved SPAX-Cup

Straffede Middlesbroughs fejl i forretningsagtig semifinale - finale senere i dag mod HSV

Kursen mod finalen blev udstukket allerede i opgørets 7. minut. Her stjal Sebastian Buch bolden fra en ukoncentreret Middlesbrough-forsvarer og selv om keeperen gjorde alt, hvad han kunne for at redde situationen, kunne han ikke forhindre 1-0 målet.

Englænderne var egentlig en del på bolden, og kom frem til mange indlæg fra fløjene, men kunne ikke for alvor trække FCM’s defensive organisation fra hinanden. Hver gang boldene nåede feltet, blev de afvist af en af de sort-røde.

Efter et kvarters spil tog Uzo sig til baglåret, og satte sig i græsset. FCM forsøgte i første omgang at spille videre i undertal, og det var lige ved at blive dyrt. Fra feltkanten bankede en Middlesbrough-spiller en returbold på overliggeren, men FCM-føringen bestod. Kort efter kom Lucas Giessing ind for Uzo, og det genetablerede FCM-kontrollen.

Kort før pausen tabte en Middlesbrough-spiller bolden til Tue på et farligt sted, og bolden endte hos Jibril i målfeltet. Kampens dommer lod sig ikke imponere af englændernes græsk-romerske brydetag på den store FCM’er, men fløjtede tværtimod for straffespark. Det omsatte Buch sikkert, og så førte FCM 2-0.

Umiddelbart efter pausen havde Jibril og Buch et par store chancer for at øge føringen, men selvom 3-0 målet udeblev, opstod der ikke spænding i opgøret. FCM’erne forsvarede sig dygtigt, og uden at anstrenge sig unødigt, mens Middlesbrough-spillerne virkede som om, de ikke helt selv troede på det.

Derfor endte opgøret også 2-0, og dermed er FCM U19 klar til at forsvare titlen. Finalen ved SPAX-Cup spilles kl. 15.00 og her venter HSV. Efter en tæt semifinale var endt 1-1, trak tyskerne det længste strå i straffesparkskonkurrencen mod Atletico Paranaense.

SE FINALEN LIVE HER

FC Midtjylland U19 – Middlesbrough F.C. U19 2-0 (2-0)
7’ 1-0 Sebastian Buch Jensen
24’ 2-0 Sebastian Buch Jensen (straffe)

FCM U19: Elias Rafn – Oliver Olsen, Tobias Anker, Oliver Sørensen – Henry Uzochukwu Unuorah (19’ Lucas Giessing), Nicolas Madsen, Antonis Martis, Jonathan Dahl Bagger – Christian Tue Jensen (42’ Casper Tengstedt), Sebastian Buch (anf.), Jibril Antala Abubakar (49’ Sunday Oche Odeh)