04.07.2019, 11:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

En tekniker flytter ind på akademiet

Simon Ryberg fra Brande IF har fået en treårig aftale med FC Midtjylland

Han befinder sig bedst centralt på banen, Simon Ryberg, og nu er han klar til næste skridt i karrieren, som han tager med afsæt på FC Midtjyllands akademi.

Han tiltræder efter sommerferien en treårig kontrakt, og det glæder akademichef Flemming Broe.
- Simon er en spiller, som gør sig centralt på banen, og han har store tekniske færdigheder i sit spil – som han ubesværet udfører med begge ben, siger Flemming Broe.

Simon Ryberg er et eksempel på, at højde og drøjde ikke altid er afgørende for, om fodboldkarrieren bliver til noget, når andre kompetencer er så udtalte, som de er hos midtbanespilleren.

- Offensivt er Simon meget stærk en mod en, han har et glimrende blik for spillet, som han altid læser godt. Hans passion og personlighed er på et højt niveau, så vi glæder os, siger FC Midtjyllands akademichef.

Det gør Simon Ryberg bestemt også, for han har nået et stort mål i sin indtil nu korte karriere.
- Akademiet er en stor drøm for mig, og sådan har det været, siden jeg begyndte på udtagelserne som U11-spiller. Det er noget af et nåleøje at slippe igennem, så jeg er meget tilfreds, siger Simon Ryberg, som glæder sig til de nye og spændende udfordringer på et højere niveau.

Han tilslutter sig uden brok beskrivelsen af sig selv som en teknisk stærk spiller.

- Derudover mener jeg at have et godt blik for spillet og gode evner i pasningsspillet, og jeg ser frem til at udvikle det hele yderligere. Det kan jeg nu i et miljø, hvor det er muligt at selvtræne lige uden for ens dør. Det bliver fedt.

At der også venter en mere selvstændig hverdag, tager Simon Ryberg forholdsvis roligt.

- Det skal nok gå. Selvfølgelig bliver det nyt og anderledes, men det er jo en naturlig ting i ens udvikling, siger den nye tekniker på akademiet.

Velkommen på FC Midtjyllands akademi, Simon Ryberg – vi glæder os til at følge dig.