30.07.2020, 09:00 | Af: | Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland accelererer udviklingen yderligere for klubbens talenter

Den 1. august 2020 træder et nyt ansigt ind omkring FC Midtjyllands fodboldakademi – Anders Veller tiltræder en stilling som træner i klubbens transitionsteam, hvor fokus er på at accelerere den individuelle udvikling for FC Midtjyllands talenter.

Jobbet til Anders Veller i FC Midtjylland kommer efter flere års erfaring med talentudviklingen i Silkeborg IF, hvor han blandt andet har arbejdet med spillere som Kasper Dolberg og Robert Skov. Her har Anders Veller været ansat i en årrække, senest i stillingen som A+ træner. Også som aktiv fodboldspiller nåede Anders Veller at spille 67 kampe for Silkeborg IF, inden skader tvang ham til at indstille karrieren.

I FC Midtjylland bliver Anders Veller en del af klubbens transitionsteam, som dels arbejder med at accelerere udvikling gennem et fokus på den individuelle spiller, samt vejlede og gøre de ældste talenter klar til overgangen til senior fodbold.

– Vi er enormt stolte over, at Anders Veller har valgt at fortsætte sin trænerkarriere i FC Midtjylland. Anders er en dygtig træner, der har nogle åbenlyse styrker i transitionsfasen, som vi ved er vanskelig for mange unge spillere. Han er en god person med et værdisæt, der passer perfekt til vores klub, og derfor glæder jeg mig bare til, at vi får Anders i gang, fortæller sportschef Svend Graversen.

Tilføjelsen af Anders Veller til trænerstaben i FC Midtjylland er igen et bevis på klubbens store fokus på at bringe egne talenter op gennem akademiet, ind på superligaholdet og videre til udenlandske destinationer.

– Historisk har FC Midtjylland altid været dygtige til udviklingen af talenter, og det er en afgørende del af vores DNA. Også her vil vi være endnu bedre, og med Anders står vi endnu stærkere, understreger Svend Graversen.

Hovedpersonen selv ser også frem til sin første arbejdsdag i FC Midtjylland.

– Jeg er blevet mødt af en enorm vilje, tro og entusiasme, og det bekræfter mig i, hvorfor FC Midtjylland på mange parametre har været dygtige i en meget lang periode. Dét skal jeg nu være en del af. Jeg elsker at arbejde med mennesker og ser frem til at bidrage til udviklingen af dygtige fodboldspillere og hele mennesker, siger Anders Veller.