22.11.2018, 15:26 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland forlænger med akademitalenter

Tre U19-spillere får forlænget deres aftaler

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med tre U19-spillere på akademiet. Jibril Abubakar, Sunday Odeh og Victor Data har alle skrevet under på nye aftale.

Jibril Abubakar får fem år mere i klubben fra januar, så hans kontrakt nu gælder frem til 2023, mens Victor Dawa og Sunday Odeh har forlænget med et år hver fra sommer, så deres kontrakt nu gælder til sommeren 2020.

Flemming Broe glæder sig over, at det er lykkes at forlænge med de unge akademister:

- Vi er naturligvis glade for, at vi har kunnet forlænge aftalerne med Jibril, Victor og Sunday, fortæller akademichefen og sætter yderligere et par ord på de enkelte spillere:


- Jibril er en boldfast angriber, som er teknisk velfunderet og med god fart. Han har en glimrende tilgang til spillet, og så er han gennembrudsstærk både på og udenfor banen. 


- Sunday er en hård forsvarsspiller, som er taktisk dygtig og rolig på bolden. Han er ikke bange for at gå til den i duellerne. 


- Victor er en central spiller, som også er fysisk stærk. Han har en eksplosivitet, der gør ham gennembrudstærk på midtbanen. Og så er han en dygtig afslutter.

Alle tre spillere var med i truppen, der slog Hamilton 2-0 hjemme på MCH Arena i UEFA Youth League. Der er returopgør i Skotland på onsdag.