08.01.2018, 15:42 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger med forsvarstalent

Den 17-årige akademist, Japhet Sery Larsen, har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland

U19-spilleren, Japhet Sery Larsen, har skrevet under på en kontraktforlængelse med FC Midtjylland. ”Jeff”, som Japhet Sery kaldes blandt holdkammeraterne, er en teknisk stærk forsvarsspiller, der er dygtig til at læse spillet. Samtidig er han en vigtig brik i forhold til at flytte spillet fra bagkæden og frem på banen. Derfor udtrykker Akademichef, Flemming Broe, da også stor tilfredshed med forlængelsen.

- Japhet er en rigtig dygtig forsvarsspiller med et højt teknisk niveau og stærke lederegenskaber, der kommer til udtryk i kampsituationer. Han er en spændende spiller med en fornuftig udviklingskurve, som skyldes en evig ærgerrighed efter at blive bedre. Herudover udmærker Japhet sig i form af en meget stærk personlighed, som gør, at han er en god ambassadør for FC Midtjylland. Han besidder en særlig kultur, som er vigtig for holdet og træningsmiljøet, udtaler Flemming Broe.

Japhet er opvokset i Herlev og har en fortid i Lyngby Boldklub. Siden sommeren 2015 har forsvarstalentet haft sin dagligdag i det midtjyske, hvor han har været tilknyttet FC Midtjyllands Fodboldakademi. 

- Jeg er utroligt glad for at være i FC Midtjylland. Hele miljøet og setuppet passer mig rigtig godt, niveauet er højt, og trænerne er kompetente. Jeg passer godt ind i klubben, og der er de helt rigtige betingelser for, at jeg kan udvikle mig som fodboldspiller. Jeg er meget tilfreds med den træning, jeg får, som er specifik, og som man altid kan se en dybere mening med, udtaler Japhet Sery.

"Jeff" har 12 officielle u-landskampe på CV'et, men døjer aktuelt med en skade, der har holdt forsvarsspilleren ude siden slutningen af november. Japhet Sery forventer dog snart at være spillerklar igen, og forventningen til 2018 er klar.

- Vi har et U19-mesterskab, der meget gerne skal vindes hjem til FC Midtjylland, og det er der, mit fulde fokus er lige nu, afslutter den 17-årige forsvarsspiller.

FC Midtjylland U19 sparker forårssæsonen i U19 Ligaen i gang den 24. februar hjemme mod Randers Freja.