17.11.2017, 14:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger med midtbanetalent

17-årige Casper Tengstedt har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland med yderligere tre år

I en alder af blot fire år snørede Casper Tengstedt støvlerne for første gang. Sidenhen har midtbanespilleren udviklet sit talent på grønsværen og har siden 2015 været en del af FC Midtjyllands Fodboldakademi. I 2017 fik Casper Tengstedt også debut på U17-landsholdet i holdets to venskabskampe mod Rumænien. Det unge talent har nu forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland med yderligere tre år. 

- Jeg forlænger, fordi jeg er utroligt glad for at være i FC Midtjylland. Jeg trives rigtig godt her og er meget tilfreds med den træning, jeg får. Derfor er det det bedste sted for mig at være, fortæller Casper Tengstedt. 

Tengstedt er en stærk tekniker med et godt drive med bolden. Tillige er han taktisk dygtig og vil vinde for enhver pris. 

- Casper er en stærk gennembrudsspiller, der har et solidt blik for spillet og leverer assists og mål på stribe. Casper spillede et exceptionelt flot sidste halvår på U17, hvor han scorede rigtig mange mål. Nu arbejder han på at manifestere sig som førsteårs U19-spiller, udtaler akademichef Flemming Broe. 

Netop nu er Casper Tengstedt med resten af U19-mandskabet i Sverige, hvor slaget om det Nordiske Mesterskab skal stå.