28.02.2018, 18:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland skriver med Ikast-dreng

15-årige Mads Hansen fra Ikast har underskrevet en treårig aftale med FC Midtjylland

Mads Kristian Hansen har en fortid i samarbejdsklubberne, Ikast KFUM og Ikast FS, inden han som U13-spiller skiftede til FC Midtjylland, hvor han har optrådt lige siden. Nu har det 15-årige talent underskrevet en treårig kontrakt med ulveklubben.   

Hovedpersonen selv glæder sig over kontrakten med FC Midtjylland.

- Jeg er rigtig glad for kontrakten, men jeg ved også, at der hele tiden skal arbejdes hårdere. Jeg har spillet i klubben i lang tid, så jeg var slet ikke i tvivl om, at det var det, jeg skulle. Min familie og jeg har altid holdt med FC Midtjylland, så det var en nem beslutning, siger Mads Hansen.

Den 15-årige akademist slår helst sine folder i venstresiden og kan spille både wingback og de tre offensive positioner. Det lokale talent tror på, at FC Midtjylland kan udvikle ham yderligere.

- FC Midtjylland kan udvikle mig endnu mere som spiller, fordi træningsmiljøet er super godt. Både spillere og trænere er rigtig dygtige i klubben, og man bliver hele tiden matchet på et højt niveau, og det gør mig til en bedre spiller. Jeg trives i FC Midtjylland, fordi der er en god stemning i klubben. Mine holdkammerater er virkelig rare, men samtidig er der et seriøst og godt træningsmiljø. Alle vil bidrage til at gøre hinanden bedre, hvilket er super fedt, uddyber Mads Hansen.

Akademichef Flemming Broe beskriver Mads Hansen som en alsidig spiller og lægger vægt på Ikast-drengens offensive kompetencer. 

- Mads har et højt teknisk niveau og er særligt god med sit venstre ben. Samtidig er han en taktiker, der kan se de små rum på den øverste tredjedel af banen, og det udmønter sig i både scoringer og assists. Samtidig er han rigtig dygtig på standarder, og så er det en fornøjelse med en spiller, der kan levere på forskellige positioner, fortæller Flemming Broe.

Næste opgave for Mads Hansen og FC Midtjylland U17 er FC Nordsjælland lørdag den 3. marts på Farum Park.