09.03.2018, 19:30 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland tegner kontrakt med 15-årig tekniker

FC Midtjylland og Mikkel Kristensen er blevet enige om en treårig aftale

FC Midtjylland har lavet en treårig aftale med 15-årige Mikkel Kristensen, der tidligere har spillet i Vejle Boldklub og Bredballe IF. Den 15-årige offensivspiller har gået på ISI siden sommeren 2017 og været en del af FC Midtjyllands U17-hold. 

Hovedpersonen selv er glad for kontrakten og udtrykker stor tilfredshed med forholdene på heden.

- Jeg føler, jeg har rykket mig rigtig meget fodboldmæssigt hos FCM, for forholdene er helt unikke. Herudover rykker det mig personligt, og det er en fornøjelse at være i klubben og træne hver dag. Jeg tror på, FCM kan blive ved med at udvikle mig, fordi både trænere og spillere er så dygtige, at man hele tiden skal yde sit maksimale. Vi har et meget seriøst træningsmiljø, og vi gør hinanden bedre, fortæller Mikkel Kristensen om tilværelsen i det midtjyske. 

Også akademichef Flemming Broe er tilfreds med aftalen med den 15-årige tekniker. Særligt fremhæver han Mikkel Kristensens offensive kvaliteter, som indebærer en række assists og jævnligt scoringer. 

- Mikkel er en teknisk dygtig spiller, som er god med begge ben. Han er en dygtig dribler og er således stærk i 1:1-situationer offensivt. Samtidig er han taktisk klog og har et godt blik for spillet, hvor han særligt udmærker sig ved pasningsspillet i de små rum på banens øverste tredjedel. Mikkel har desuden en god mentalitet og er mentalt robust, hvilket er meget vigtigt i branchen, fortæller Flemming Broe om Mikkel Kristensens styrker. 

FCM U17 med Mikkel Kristensen på holdkortet skal i aktion på hjemmebanen i Ikast lørdag klokken 15:15, når AaB gæster den jyske hede.