03.10.2016, 20:19 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

FCM II: Fremragende Faour-kasse i sejren over Vejle

Dagens reserveholdskamp mod Vejle bød på svensk stjernemål og midtjysk dominans, da FCM slog Vejle 3-1

Mandag eftermiddag tørnede reserverne fra FCM og Vejle sammen i en anderledes kulisse end normalt. Opgøret blev spillet som en åbningskamp, da de to mandskaber indviede en ny kunstgræsbane ved Vandel Efterskole. Dermed blev der fløjtet til kampstart i stemningsfyldte rammer, og i pausen blev ’den røde snor’ klippet.

Selvom det var FCM, der var på besøg, satte ulvene sig hurtigt på spillet, og efter en halv time gav spilovertaget pote. Et midtjysk hjørnespark endte hos Kristian Riis, der headede den til bagerste rum, hvorefter Marco Larsen kunne fuldføre og score til 1-0.

Blot fire minutter senere var der igen blafren målnettet. Bolden blev spillet gennem rækkerne i venstre side og landede derefter hos Zacharias Faour. Mere eller mindre umotiveret fordoblede den målfarlige svensker scoren. Zacharias Faour bankede bolden op i det lange hjørne flere meter ude fra feltet, og Vejle-keeperen var uden chance.

FCM-dominans
På Faours klasse-kasse kunne ulvene gå til pause med en velfortjent 2-0 føring, og træner Søren Bjerg så fine takter fra FCM-mandskabet.

- I første halvleg var vi totalt spildominerende. Vejle stod middelhøjt i banen med et pres, der skulle forsøge at straffe os på fejl, men vi holdte dem nede. Vi var meget på bolden og fandt nogle gode løsninger, men det kneb på den sidste tredjedel af banen. I forhold til spilovertaget fik vi skabt for lidt, trods de to mål, sagde Søren Bjerg.

Kort tid inde i anden halvleg assisterede Babajide David med et halvfladt indspark til Jonas Borring i feltet. Kantspilleren svigtede ikke og sparkede bolden i nettaget. 3-0 til FCM. Herefter blev der foretaget en del ind- og udskiftninger i ulvetruppen.

De mange skift brød FCM’s dominans, og holdet faldt lidt fra hinanden. Vejle kom mere på bolden og skabte tre-fire muligheder foran det midtjyske mål. Indskiftede Andreas Raahauge på kassen forhindrede dog en stor Vejle-mulighed efter en fremragende trippel-redning.

Efter 78 minutter fandt Vejle alligevel frem til nettet på en ufarlig situation og revancherede til 1-3, hvilket forblev kampens resultat. Det efterlader FCM II på en førsteplads i gruppe 2, der, ud over Vejle, tæller SønderjyskE, Esbjerg, og OB.

Næste gang reserveholdet skal i aktion er mandag den 31. oktober kl. 15.00, hvor de møder Esbjerg II.

Vejle II vs. FCM II 1–3
32’ 0-1 Marco Larsen (assist Kristian Riis)
36’ 0-2 Zacharias Faour
47’ 0-3 Jonas Borring (assist Babajide David)
78’ 1-3

FCM II: Mikkel Andersen(46' Andreas Raahauge), Babajide David, Kristian Riis(75' Nicolai Damkjær), Andreas Murbeck, Andreas Poulsen, Zacharias Faour, Frank Onyeka, Marco Larsen, Jonas Borring(71' Malte Jürgensen), Paul Onuachu(71' Mads Vang), Bruninho(71' Aziz Essaisi)

Foto: Vandel Efterskole