07.03.2017, 11:30 | Af: Amalie Hansen | Foto: FC Midtjylland

FCM-scoringer i U17-landskampe

Det danske U17-landshold har for nyligt spillet to venskabskampe, som begge blev vundet. FCM’ere gjorde sig særligt bemærket

Alle tre FCM-talenter var i startopstillingen mod Nordirland. Nederst til venstre er det Japhet Sery, med nummer 17 Nicolas Madsen og med anførerbindet Christian Tue. Foto: DBU

Landsholdet stod overfor Nordirland i to kampe, hvor den første blev spillet den 28. februar. Her startede både Christian Tue og Nicolas Madsen på banen. Førstnævnte bragte direkte på frispark Danmark i front efter 26 minutter i en førstehalvleg, som var både hektisk og rodet.

Resten af kampen var sejren ikke i fare, og Danmark kunne da også bringe sig yderligere foran efter 63 minutter på et mål af Victor Jensen.

Efter 74 minutters spil blev en anden FCM’er, nemlig Japhet Sery, sendt på banen. Dermed var alle ulve i spil og det i øvrigt med en FCM-kasse.

Anden kamp blev spillet den 2. marts, og her var alle tre ulve med i start-11. Danmrk var igen dominerende, og allerede efter tre minutter kunne Benjamin Hvidt bringe holdet i front.

Føringen blev udbygget efter 36 minutters spil, hvor FCM-spilleren Nicolas Madsen med et flot spark uden for feltet kunne score til stillingen 2-0.

Nordirland fik reduceret kort før pausen, men Danmark kunne også trække sig sejrsrigt ud af dette opgør med 2-1.

Dermed fik alle tre unge ulve spilletid, og to af de fire mål blev scoret med FCM-fødder.  

Se Nicolas Madsen mål i klippet neden for.