20.05.2016, 11:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM-talent med i ny programserie på DR Ultra

DR har i et år fulgt hverdagen hos seks unge talenter fra U16-landsholdet. Med er FC Midtjyllands Christian Tue Jensen. Første program sendes på mandag

I et år har DR Ultra fulgt hverdagen hos nogle af de største talenter i dansk fodbold. Et af dem er FC Midtjyllands Christian Tue Jensen, der er med i programserien ”Jeg vil være fodboldstjerne”, der har præmiere i næste uge.

- Drengene, vi følger, står måske på tærsklen til det professionelle fodboldliv, og vejen mod det mål starter i en ganske ung alder. Vi vil gerne give vores seere et reelt indblik i det store arbejde, som er påkrævet for at blive en af de ganske få, der ender på landsholdet, siger redaktør på DR Ultra Jonas Kryger Hansen til DR.dk.

- Derfor følger vi dem, både når det går strygende, men også når en skade eller et nej-tak til fester spiller ind på, hvordan det er at være ung og ville være fodboldstjerne.

Talenterne er allerede godt på vej mod deres drøm. De er blevet udvalgt til at spille for U16-landshold. Men det kræver disciplin at blive professionel fodboldspiller. De seks drenge, som programserien følger, skal præstere. Også når de er trætte eller sultne. Der er ikke noget, der hedder klassefest eller mormors fødselsdag, hvis det ligger oven i en træning.

Nogle af drengene bliver valgt fra, mens andre kommer igennem nåleøjet. Programmet er med til drengenes sejre og nederlag – når de scorer og bliver skadet. I løbet af 11 afsnit følger DR Ultras seere drengene i tykt og tyndt på vej mod drømmen om at blive fodboldstjerne.

”Jeg vil være fodboldstjerne” sendes på DR Ultra hver mandag til torsdag klokken 19.30 i perioden 23. maj til 8. juni. Programmerne vil også kunne ses på dr.dk og på Ultra-app’en.