19.04.2017, 10:40 | Af: Amalie Hansen | Foto: FC Midtjylland

Fire ulve med i U19-nederlag til Tyskland

Mange akademispillere har været i landsholdsaktion den seneste tid

Det danske U19-landshold spillede mandag venskabskamp mod Tyskland i en kamp, hvor Mikael Anderson var med fra start.

Tyskerne var stærkere kampen igennem og kom foran efter 37 minutters spil. Det lykkedes dog danske Oliver Kjærgaard at udligne efter 55 minutter. Det tyske mandskab kunne dog bringe sig foran både 2-1 og 3-1 i anden halvleg, og det blev også kampens resultat.

Målmand Oliver Ottesen, midtbanespiller Mads Olsen og forsvarsspiller Andreas Poulsen blev alle skiftet ind i anden halvleg, og dermed kom alle ulve i kamp.

U16-landsholdet tabte bronzekampen  
Det danske U16-landshold har siden starten af måneden deltaget i turneringen Montaigu 2017 i Frankrig.

Roslev-drengen Gustav Isaksen samt Nikolas Dyhr startede begge inde i den første kamp mod Brasilien, som blev vundet med 2-1.

Næste kamp mod Marokko blev vundet med 1-0, og her blev Nikolas Dyhr skiftet ind i anden halvleg. Med sejren var holdet klar til semifinale mod Frankrig. I den kamp begyndte begge ulve igen inde. Det blev en lidt for stor mundfuld, og franskmændene kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 5-0 sejr.  

Efter nederlaget stod Danmark overfor Japan i en kamp om tredjepladsen og dermed bronze. I denne kamp startede de to FCM-spillere på bænken, men begge blev de skiftet ind i anden halvleg. Det blev desværre til et nederlag på 1-2, selvom det dog lykkede Danmark at bringe sig i front efter 55 minutters spil.

Ulve med i kæmpe U17-sejre mod Rumænien
U17-landsholdet har spillet to venskabskampe mod Rumænien. Den første af de to kampe blev spillet den 4. april, og her startede både Christian Tue og Nicolas Madsen på banen, og Japhet Sery blev skiftet ind i anden halvleg.

Kampen blev totalt domineret af det danske mandskab, som kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en sejr på hele 6-1.

I anden kamp mod det rumænske mandskab var Japhet Sery og Nicolas Madsen med i start-11. I starten af anden halvleg blev Christian Tue skiftet ind i stedet for netop Nicolas Madsen. Også denne kamp var styret af de danske drenge, og holdet besejrede Rumænien med 3-1.

Dermed fik alle tre ulve spilletid, og holdet kunne vende tilbage til Danmark med masse selvtillid.