14.10.2017, 16:13 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Frustrerende eftermiddag for U17

FCM U17 fik vendt 0-2 til 2-2, men havde alligevel svært ved at glæde over det ene point

For anden runde i træk måtte FCM U17 gå fra banen med følelsen af, at man snarere havde mistet to point end vundet et.

Ulvene satte sig ellers på kampen fra start, og kom frem til adskillige store chancer, herunder et skud fra Gustav Isaksen der tog indersiden af stolpen, hvorefter bolden nærmest spottende rullede parallelt med målstregen, inden den blev clearet.

Midtvejs i halvlegen troede FCM U17 at de skulle have et straffe, da Aral Simsir røg i græsset i HB Køge-feltet, men dommerens pause forblev tavs. Det manglende føringsmål gav frustrationer hos ulvene, og de blev ikke mindre, da HB Køge lige inden pausen fik tilkæmpet sig et hjørnespark.

Det resulterede i en løs bold ved forreste stolpe, som værternes Jeppe Nielsen fik skrabt over stregen til en ikke helt fortjent halvlegsføring.

I pausen fik FCM spillerne to instrukser: de skulle lægge frustrationerne fra sig, og de skulle sørge for at holde spillet i gang på HB Køges banehalvdel.

Derfor var det også begrædeligt, at noget af det første, der skete efter pausen var, at HB Køge sparkede et frispark i kassen. 2-0, og FCM’erne reagerede ved at sætte HB Køge under et hårdt, men også noget utålmodigt pres.

Det affødte i første omgang en ny kontroversiel situation, hvor Nikolas Dyhr blev nedlagt i HB Køge-feltet, men nok engang var Benjamin Svedborg afvisende. Hvis Dyhr var indebrændt, brugte han dog det konstruktivt, for lidt efter drev han selv bolden frem inden han tordnede reduceringen op i målhjørnet.

FCM vedblev med at kaste mange spillere med frem i angrebene, og kampen bølgede frem og tilbage mellem de to felter. Fem minutter før tid blev Aral Simsir bremset i HB Køges felt, og denne gang pegede Svedborg på pletten. Dyhr udnyttede straffesparket, men selvom FCM U17 forsøgte at fremtvinge endnu et mål, blev det kampens sidste scoring.

- Selvom jeg er tilfreds med at vi kommer tilbage fra at være bagud med 2-0, så er det en kamp, hvor vi skal arbejde med vores attituder. Frustrationerne må ikke tage fokus fra, hvordan vi gerne vil spille. Og så er vi nødt til at blive mere effektive. Det er den tredje kamp inden for kort tid, som vi kunne og burde have vundet, og altså, vi har jo chancerne til at lave fem, seks eller syv mål, hvis bare vi er lidt skarpe, lød det fra Mads Buttgereit.

FCM U17 spiller igen d. 4/11 kl. 15.30, hvor man møder FCK på udebane.

HB Køge U17 – FC Midtjylland U17 2-2 (1-0)
39’ 1-0 Jeppe Nielsen
43’ 2-0 Mads Christiansen
53’ 2-1 Nikolas Dyhr
76’ 2-2 Nikolas Dyhr (strf.)

FCM: Valdemar Birksø Thorsen, John Philip Ndjate (62’ Anders Kaiser), Tobias Anker, Sebastian Nielsen, Frederik Christensen, Hanus Sørensen (74’ Jens Emil Fjendsbo), Mads Kristian Hansen (33’ Matthæus Andersen), Oliver Sørensen, Gustav Isaksen, Nikolas Dyhr, Aral Simsir

Advarsler: Sebastian Nielsen (FCM), Mads Christiansen (HBK), Nikolas Dyhr (FCM)