08.12.2016, 14:40 | Af: | Foto: Rasmus Thomsen

Her er de mulige modstandere i Youth League

Manchester City, Borussia Dortmund og Juventus er blandt de mulige modstandere i kampen om en plads i ottendedelsfinalen i Youth League

Det er navne, som klinger velkendt i de fleste fodboldinteresseredes ører, der er i bowlen på mandag, når der er lodtrækning til næste runde i UEFA Youth League - ungdommens svar på Champions League.

For modstanderen om en plads i ottendedelsfinalen skal findes blandt Basel, Benfica, Atletico Madrid, Monaco, Manchester City, Borussia Dortmund og Juventus. 

- Det er nogle af de rigtig store navne, og det er hold, som alle sammen har præsteret. Det er svært at pege på et hold og sige, at det vil vi hellere møde end et andet. Vi må se, hvad lodtrækningen bringer, og så må vi forberede os på det, siger U19-cheftræner Kenneth Andersen, der dog håber at undgå Atletico Madrid, som holdet slog ud sidste år.

- Så vil jeg hellere prøve noget andet, siger han.

Der er lodtrækning i Nyon på mandag, men allerede nu ligger det fast, at FC Midtjylland har hjemmebane i knockout-kampen, som forventes spillet sidst i januar eller i begyndelsen af februar.