27.03.2019, 16:00 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: Daniel Stentz

Ingen EM-deltagelse for U19-ulve

Efter tre tætte kampe måtte Danmark U19 se sig henvist til sidstepladsen ved Elite Round i England. Tre FCM’ere i aktion på turen.

Japhet Sery Larsen, Oliver Olsen og Nicolas Madsen udgjorde FCM’s bidrag til det nyligt overståede Elite Round i England, hvor der var en billet til U19 EM på højkant.

Desværre pådrog Oliver Olsen sig en mindre skade i et af de sidste træningspas inden det gik løs. Det efterlod Nicolas Madsen og ”Jeff”, der begge fik fuld tid i den første puljekamp, der endte med en 2-2 deling med Grækenland.

Oliver Olsen var tilbage til turneringens anden kamp, og spillede en halvleg i 3-1 nederlaget til Tjekkiet, hvor der også var fuld tid til Nicolas Madsen, der i Japhet Sery Larsens fravær bar anførerbindet

Resultatet betød at Danmark var uden chance for at gå videre inden puljens sidste kamp, hvor England var modstanderen. Det var dog ikke til at se inde på banen, hvor de rød-hvide gav alt, hvad de havde. ”Jeff” spillede højre back og indkasserede et gult kort, mens Nicolas Madsen tegnede sig for 1-0 målet i 2-2 kampen.

Resultatet var en stor nedtur for England U19, der med en sejr ville have kvalificeret sig til sommerens EM-slutrunde. Den spilles i Armenien, og får ud over værtsnationen deltagelse af Tjekkiet, Frankrig, Italien, Norge, Irland, Spanien og de regerende mestre fra Portugal.