23.12.2018, 13:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Islandsk offensivspiller til Akademiet

FC Midtjylland har tilknyttet 17-årige Nikola Djuric, som kommer til klubben fra Breiðablik UBK

- Nikola er en alsidig offensiv spiller, som gør sig bedst på venstre kant, men også kan udfylde rollen som spidsangriber. Han er teknisk begavet, har en rigtig god indstilling til træning, såvel som kamp, og i sin tid på Island har han flittigt assisteret og scoret mål. 

Således beskriver Akademichef Flemming Broe 17-årige Nikola Djuric, som tilknyttes FC Midtjyllands regerende U19-danmarksmestre og der er ligeledes ros fra cheftræner Claus Therkildsen. 

- Vi har med en ung spiller at gøre, som har en veludviklet teknik. Han er ekstrem dedikeret og dygtig til at score mål. 

Den unge islænding er ikke selv meget for, at fremhæve sine spidskompetencer, men ydmygt peger han på sin fart og evne til at komme i feltet og slå til når muligheden byder sig. Han er dog ikke bleg for at understrege, at der er plads til udvikling i luftspillet.

- Målet for foråret er at tilkæmpe mig en fast plads i U19-truppen og så arbejder jeg hårdt på, at få det danske sprog ind under huden. 

Og netop faglig udvikling og læring er et vigtigt skridt i Akademi-uddannelsen.

- Vi ser frem til at at udvikle Nikolas færdigheder yderligere - både på og uden for banen. Han kommer til at kombinere skole og fodbold med et særligt fokus på dansk undervisning. På den måde sikrer vi, at han får en komplet uddannelse, fortæller Flemming Broe. 

Fakta
Navn: Nikola Djuric
Alder: 17 år (13. januar) 
Tidligere klub: Breiðablik UBK (Island)
Favorithold og -spiller: Real Madrid og Cristiano Ronaldo