16.07.2018, 18:30 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Kirk bliver i Brentford FC

Den tidligere Akademist Nikolaj Kirk har forlænget sit udlån med yderligere et år

Nikolaj Kirk spillede hele sidste sæson i England, hvor den hårdt arbejdende midtbanespiller fik 34 kampe for Brentfords B-hold. Opholdet har været en succes og parterne er derfor blevet enige om, at forlænge samarbejdet med yderligere ét år. 

- Vi er rigtig glade for den udvikling Nikolaj har været igennem det seneste år. Når vi kigger på ham, så kan vi se at han har flyttet sig som spillere og det er både givende for os, Brentford og ikke mindst Nikolaj selv. Derfor har vi også valgt, at forlænge samarbejdet, fortæller sportschef Svend Graversen. 

Inden lejeaftalen med Brentford var Kirk en del af FC Midtjyllands U19-hold, som over to sæsoner imponerede i UEFA Youth League, hvor det bl.a. blev til sejre over Atlético Madrid og Anderlecht, samt de spanske mestre Malaga.  

Det er endnu ikke blevet til kampe i Championship for den 20-årige dansker, men det kan meget vel ændre sig i den kommende sæson. 

- Ambitionen for det kommende år er, at Nikolaj skal tage et skridt op af stigen og være inde omkring førsteholdet. Forhåbentlig kan det give spilleminutter på førsteholdet, men uanset hvad, så giver det hård på brystet og rykker ham som spiller, slutter Svend Graversen.   

Kirks kontrakt med FC Midtjylland løber fortsat tre år.