15.10.2018, 16:52 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Konstitueret cheftræner for U19-holdet

Claus Therkildsen overtager ansvaret for de ældste akademister frem til nytår

Da U19-mandskabet mistede sin cheftræner Kenneth Andersen, som blev forfremmet til Superligaholdet, blev der hurtigt fundet en løsning, og det endte med en intern model præcis, som det var tilfældet på Superligaholdets cheftrænerpost.

Claus Therkildsen har nemlig sagt ja til at fungere som konstitueret cheftræner for U19-spillerne året ud, og han suppleres af René Andersen.

- Vi er meget glade for, at Claus med kort varsel træder til, og vi er også helt trygge ved det, siger akademichef Flemming Broe og tilføjer:

- I Claus får vi en erfaren træner, som både har arbejdet med ungdom i Viborg FF og AGF samt med divisionsfodbold for seniorer hos Kjellerup IF, så for FC Midtjylland er det meget fint, at han nu er på fuld tid resten af året.

Det giver også klubben god tid til at finde en permanent løsning, understreger Flemming Broe.

- En stor fordel at vi ikke er presset tidsmæssigt, siger Flemming Broe.

Claus Therkildsen ser frem til opgaven og er bevidst om, at det er nogle store sko der skal udfyldes. 

- Det er en stor mundfuld, men jeg er dybt beæret. Jeg træder ind i en velfungerende enhed med fantastiske mennesker og vi skal bygge videre på det flotte fundament, der allerede er støbt.  

FC Midtjyllands U19-hold indtager førstepladsen i U19-ligaen med 16 point efter seks runder, mens de vandt det første opgør i UEFA Youth League med 2-1 hjemme over Bohemian FC. Der spilles returopgør i Irland onsdag den 25. oktober.