02.01.2017, 13:00 | Af: | Foto: Rasmus Thomsen

Lang kontrakt til nigeriansk midtbanetalent

FC Midtjylland ser et stort potentiale i 18-årige Ogochukwu Frank Onyeka

FC Midtjyllands nigerianske akademi FC Ebedei i Lagos har med Femi Ajilore, Adigun Salami og Izunna Uzochukwu udviklet mange midtbanetalenter til Heden, og nu kan et nyt skud på stammen være på vej.

I et år har 18-årige Ogochukwu Frank Onyeka huseret på klubbens U19-hold, og de mange gode præstationer har nu kastet en fem-årig kontrakt af sig til den defensive midtbanespiller, der var en vigtig brik i Youth League-sejren over de belgiske mestre Anderlecht.

- Frank har gennemgået en god udvikling, siden han kom, og han var en af profilerne, da vi slog de belgiske mestre Anderlecht på hjemmebane i Youth League. Frank er en spiller, vi har store forventninger til i fremtiden, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Planen er, at han skal mere med ind omkring førsteholdet og udvikle sig, men der går stadig et år eller to, inden vi forventer, at han bliver en del af superligatruppen, siger Steinlein.

Frank Ogochukwu og resten af U19-holdet åbner året med en kamp mod det portugisiske storhold Benfia om en plads i ottendedelsfinalen i Youth League.