08.10.2018, 15:00 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

Lokal fighter til akademiet

15-årige Victor Bak Jensen fra samarbejdsklubben IF Nordthy har underskrevet en etårig aftale med FC Midtjylland.

FC Midtjylland har lavet en etårig kontrakt med Victor Bak Jensen fra samarbejdsklubben IF Nordthy. Den 15-årige forsvarsspiller bliver dermed en del af klubbens traditionsrige fodboldakademi.

Victor Bak Jensen har dog haft den sorte trøje på før. Han har nemlig været en del af U15-holdet i klubben det seneste år, og her har han imponeret cheftræner Martin Mark.

“Jeg så Victor første gang allerede, da han var ni år gammel. Det var for Nordthy til talenttræning i Thisted. Det seneste år har jeg igen haft fornøjelse af ham som U15-spiller. Victor arbejder altid hårdt og gør de ekstra ting, som skal til for at få det fulde ud af sit talent. Han er en aggressiv forsvarsspiller med et godt venstreben, som allerede har fået debut for U17. Jeg er stolt og glad for at se, at han satte sin underskrift på en kontakt med FCM, og jeg glæder mig til at følge ham fremover,” siger Martin Mark.

Victor Bak Jensen, der oprindeligt er fra Thy, har i høj grad bevaret den vestjyske ydmyghed. Det kommer især til udtryk i hans beskrivelse af sig selv som fodboldspiller:

“Jeg er ret god til at læse spillet, og jeg er ikke bange for at slå mig i duellerne. Og så har jeg nok et fint nok venstreben,” siger den unge FCM’er, der både kan spille venstre wingback og midtstopper.

Også U17-cheftræner Henrik Jensen kan se gode kvaliteter hos Victor Bak Jensen.

”Han er en robust spiller, som har fine kvaliteter både offensivt og defensivt. Han er god til at forsvare fremad. Og så er han frem for alt læringsparat. Han gør sig umage hver eneste dag. Det er en rigtig god egenskab,” siger Henrik Jensen.

Akademichef Flemming Broe påpeger også den unge spillers mentalitet som en styrke.

“Han er en ung mand med passion for sporten. Han har en supergod vindermentalitet og personlighed i det hele taget. Jeg er overbevist om, at han nok skal forløse sit talent i klubben,” siger akademichef Flemming Broe.

Victor Bak Jensen bliver nu en fast del af U17-holdet i klubben.