19.06.2018, 13:00 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

Lokalt talent til Akademiet

15-årige Mads Sandsberg fra samarbejdsklubben, Ringkøbing IF, har underskrevet en treårig aftale med FC Midtjylland

FC Midtjylland har lavet en treårig aftale med Mads Sandsberg fra samarbejdsklubben, Ringkøbing IF, og defensivspilleren bliver således en del af FC Midtjyllands traditionsrige Fodboldakademi. Mads Sandsberg er imidlertid ikke helt grøn i FCM-regi og har været en del af FCM Elitefodboldskole og senest FC Midtjyllands U15-hold.

På Akademiet glæder man sig over at skrive kontrakt med endnu en lokal spiller, som har gennemgået en flot udvikling i sin tid i FC Midtjylland. Akademichef Flemming Broe beskriver den 15-årige defensivspiller som værende særligt stærk i sine dueller på grønsværen.

- Mads er enormt duelstærk, kompetent i luftspillet og har en god springstyrke. Han er særdeles aggressiv og god i presspillet, og så har han en rigtig god højre fod, fortæller akademichef Flemming Broe.

15-årige Mads Sandsberg, der oprindeligt er fra Ringkøbing, kan spille både højre back, midterforsvar eller 6’er.

Hovedpersonen selv glæder sig til at blive matchet på højeste niveau træning for træning.

- Der er et rigtig godt miljø i Ikast med mange gode spillere at måle sig op mod. Jeg har en klar opfattelse af, at der er højere niveau end i andre klubber. Så jeg forventer træningspas på højeste niveau, hvor jeg vil blive matchet hver eneste gang, og hvor jeg skal yde mit allerbedste. Herudover glæder jeg mig til at danne nye venskaber på Akademiet, forklarer den kommende U17-akademispiller.

Mads Sandsberg bliver en del af Akademiet fra sommeren 2018 og træder ind på FC Midtjyllands U17-mandskab på en treårig aftale. U17-holdet tager hul på den nye sæson den 18. august ude mod OB.