24.10.2018, 21:52 | Af: Nicolai Dupont | Foto: Daniel Stentz

Masser af drama i FCM-sejr

U19-holdet er videre i Youth League efter en samlet 4-2 sejr over Bohemian FC:

FC Midtjylland tog til Irland med et 2-1 resultat i lommen fra første opgør på MCH Arena.

Dermed var alt stadig åbent inden returopgøret mod Bohemian FC onsdag aften.

Og det kunne man se på spillet. Første halvleg var i høj grad præget af nervøsitet i begge lejre. Lange bolde og frispark forhindrede et naturligt flow i at opstå på Dalymount Park.

Det var dog gæsterne fra Herning, der var farligst foran mål. Gustav Isaksen havde flere gode ture op mod Bohemianfeltet, mens Casper Tengstedt blev nedlagt to gange inden for fem minutter. Dommeren vurderede dog ikke, at der var straffespark. 

Det var en meget lige kamp, og ingen af holdene tog taktstokken i første halvleg. 

Kort inden pausefløjtet kiksede kommunikationen i FCM-feltet, og en harmløs bold blev pludselig farlig. En angriber samlede den op og blev straks fældet af Japhet Sery Larsen.

Straffesparket blev sparket i målmandens højre side, og Elias Olafsson fik da også labben på. Dog ikke nok til at stoppe bolden fra at gå i mål.

Efter pausen var FCM mere på bolden. Og efter 53 minutter gav det pote, da Casper Tengstedt igen blev nedlagt i feltet. Denne gang fik han straffe, og det tog han selv og satte sikkert i mål.

Kort tid efter var Tengstedt på pletten igen, da han driblede på baglinjen og sendte et hårdt indlæg bagud i feltet. Det ramte en Bohemianspiller og gik i mål. 2-1. 

Resultatet betyder, at FCM går videre i turneringen med 4-2 samlet. Næste modstander bliver skotske Hamilton, der eliminerede Basels talenter i straffesparkskonkurrence efter to 2-2 kampe.