19.02.2019, 13:00 | Af: | Foto: Daniel Stentz

Mwimba fortsætter karrieren i Aalesund FK

Akademi-målmand Enock Mwimba vender retur til Norge, hvor han har underskrevet en toårig aftale

19-årige Enock Mwimba kom til FC Midtjylland fra norske FK Fyllingsdalen og har siden 2015 optrådt 52 gange. Målmanden står nu foran nye udfordringer, idet han skifter til norske Aalesund FK. 

- Jeg kom til Midtjylland for at blive en bedre fodboldspiller og det er jeg blevet. Jeg er vokset som menneske og jeg er utroligt stolt over min tid i klubben, som jeg aldrig vil have været foruden. 

- Alle i og omkring Midtjylland har altid bakket mig op, og det skylder jeg en stor tak for. Nu ser jeg frem til et nyt, spændende kapitel og jeg glæder mig til at starte op i Aalesund, fortæller Enock Mwimba.

Akademichef Flemming Broe anerkender Enocks indsats i klubben, der har været præget af hård konkurrence. 

- Enock har gennemgået en god udvikling, såvel sportsligt som menneskeligt, men han har været i hård konkurrence med de andre talentfulde målmænd, så da Aalesund viste interesse for ham, har vi i samarbejde med hans agent, valgt at støtte op om denne mulighed.

Enock færdiggør sin ungdomsuddannelse på Ikast-Brande Gymnasium via fjernstudie med Midtjyllands målmandstræner Lasse Heinze som kontaktperson. 

Tak for indsatsen og held og lykke i fremtiden, Enock.