05.08.2020, 15:00 | Af: Jens Risom | Foto: FC Midtjylland

Nikolaj Kirk rykker videre i karrieren

FC Midtjylland har solgt tidligere akademispiller Nikolaj Kirk til Aarhus Fremad

Nikolaj Kirk skifter til Aarhus Fremad i 2. division på en permanent aftale. Her skal den 22-årige midtbanespiller bidrage til jagten på oprykning, som akkurat glippede for Aarhus Fremad i den foregående sæson.

Træningen på Riisvangen i Aarhus er allerede i gang, og Nikolaj Kirk ser frem til at komme i gang med turneringen. 

- Jeg glæder mig til at spille en masse kampe. Det er jo det, jeg har savnet de sidste par år, så det bliver rigtigt godt at komme i gang med at spille, fortæller Nikolaj Kirk. 

Sportsdirektør Svend Gravesen har kun rosende ord til overs for den 22-årige lokale knægt, der oprindeligt kommer fra Grønbjerg. 

- Vi takker Nikolaj for en god tid i FC Midtjylland, først på akademiet og dernæst i Brentford. Han har arbejdet hårdt og dedikeret, og vi ønsker ham al held og lykke i Aarhus Fremad, understreger Gravesen. 

I 2013 underskrev Nikolaj Kirk sin første kontrakt med FC Midtjylland, og den aftale blev senere forlænget.

- Det er jo hele min ungdom. Jeg tænker tilbage på alle de gode træninger, gode kampe og fede udenlandsture, forklarer Nikolaj Kirk om sin tid i FCM, hvor han udpeger U18-sejren til Copa Chivas i Mexico i 2016 som højdepunktet.

’Hjørnebanden’ kan se Nikolaj Kirk og Aarhus Fremad i aktion på Riisvangen Stadion i sidste weekend i august, hvor 2. division starter. 

FC Midtjylland takker Nikolaj Kirk for indsatsen i klubben og ønsker ham succes på grønsværen fremover.