07.12.2019, 10:54 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

NM: FCM klar til kampen om bronze

Ulvene slog sikkert Brommapojkarna med tre mål og er klar til at spille om bronzen på søndag.

FCM – Brommapojkarna 3-0 (0-0)

1-0 Frederik Heiselberg

2-0 Frederik Heiselberg

3-0 Mikkel Tønnesen

FCM U19: - Chirstopher Bobber Møller – Anders Kaiser, John Ndjate, Jens Emil Fjendsbo, Kristoffer Lund, Frederik Bach – Frederik Christensen, Pyry Hannola – Oscar Fraulo – Victor Lind, Frederik Heiselberg

FC Midtjylland U19 mandskab kæmper i denne weekend videre i De Nordiske Mesterskaber. Ulvene tog en sejr og tabte til Malmö i november og skal i denne weekend spille de resterende kampe. Første kamp blev spillet fredag aften, og det var sidste gruppekamp i Gruppe B. Her ventede svenske Brommapojkarna og efter som ulvene tabte gruppens nøglekamp mod Malmö i november, krævede det en storsejr plus et nederlag til Malmö for at gå videre til finalen.

Ulvene gjorde hvad de skulle, da de hev en 3-0 sejr i land fredag aften. Frederik Heiselberg scorede to mål, mens indskiftede Mikkel Tønnesen stod for den sidste.

I første halvleg var det en meget blandet affære. Svenskerne pressede ulvene og var især farlige på omstillinger- Ulvene havde dog også en stor andel i første halvleg, hvor de havde chancerne til at lave mål, og kunne derfor gå til pause med en ok fornemmelse, på trods af en forholdsvis lige første halvleg. Sejren blev dog grundlagt i anden halvleg, hvor alle tre scoringer faldt. Ulvene satte sig på kampen fra andens halvlegs start og det bar frugt. Frederik Heiselberg scorede to mål på omstillinger. Indskiftede Mikkel Tønnesen lukkede og slukkede opgøret fem minutter før tid, da han scorede på et flot langskudsmå, der sad helt oppe i krogen. Dermed tog ulvene de tre point og bragte spændingen tilbage i gruppen. Trænerteamet af den grund også ganske tilfreds efter kampen:

- Vi er glade for sejren og vinder fortjent 3-0. Vi snakkede om inden kampen, at vi skulle angribe højt, spille med højt og levere en god holdindsats. Det levere vi, og det er vi rigtig glade for, samt at få alle de spiller, der måtte kom i spil, i spil, lyder det fra en tilfreds René S. Andersen, der er med holdet i Sverige.

Sejren var dog ikke nok til at gå videre til finalen. Malmö gjorde arbejdet færdigt med Brann og er derfor klar til finalen, hvor der venter et opgør mod Elfsborg.

Dermed venter kampen om bronzen for ulvene. Her venter der dansk modstand i form af Esbjerg. Kampen bliver spillet søndag kl 13.00 og og livestreames på Escape Sports Facebookside, ligesom svenske Tipselit.se tweeter updates fra turneringen.

Resultater fra 3. spilledag:

 

Mjøndalens IF - Sogndal Fotball 0-2

Esbjerg fB - IF Elfsborg 2-3

IF Brommapojkarna - FC Midtjylland 0-3

Malmö FF - SK Brann 1-0

 

Gruppe A
Elfsborg 9p (+5)
Esbjerg 6p (+3)
Sogndal 3p (-1)
Mjøndalens IF 0p (-7)

Gruppe B
Malmö FF 9p (+7)

FC Midtjylland 6p (+3)
Brommapojkarna 3p (-3)
Brann 0p (-7)

Resultater hentet fra http://www.tipselit.se/herr/skandinavisk-u19-turnering/