09.12.2019, 17:31 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

NM: FCM tog bronze

I et rent danskeropgør mellem FCM og Esbjerg, trak Ulvene det længste strå og løb med bronzemedaljerne.

Esbjerg fB – FC Midtjylland 2-3 (2-0)

1-0 Esbjerg

2-0 Esbjerg

2-1 Victor Strange Lind

2-2 Frederik Christensen

2-3 Oscar Fraulo

FCM U19: - Christopher Bobber Møller – Anders Kaiser, John Ndjate, Jens Emil Fjendsbo, Victor Bak– Frederik Christensen, Pyry Hannola, Oscar Fraulo Victor Lind, Mikkel Tønnesen - Frederik Heiselberg

FC Midtjylland U19-mandskab spillede i går sin sidste kamp ved dette års De Nordiske Mesterskaber. Ulvene skulle ud i et rent dansk opgør mod Esbjerg i en kamp om bronzen.

Ulvene startede kampen godt. De lagde et godt pres på esbjergenserne og havde fin kontrol i de første 7-8 minutter af kampen. Det var dog Esbjerg, der kom foran i opgøret, da de scorede på deres første chance i kampen, der kom efter en omstilling. Det rystede ulvene, og Esbjerg overtog initiativet herfra. Ikke lang tid efter scorede Esbjerg igen efter et godt gennemspillet angreb, der resulterede i et rigtig flot mål.

Herefter kom ulvene kom bedre med i opgøret og havde tilløb til chancer og kunne være godt tilfredse med sidste kvarter af første halvleg.

FCM brugte pausen på at omjustere lidt taktisk. De skulle spille lidt mere over kanterne og forsøge at spille mere bredt, da det ville bryde Esbjerg forsvaret op, der havde stået solidt.

Den plan må man siges lykkedes rigtig godt, for ulvene spillere en sindssygt flot anden halvleg, hvor de vendte et 2-0 nederlag til en 3-2 sejr på tre fremragende scoringer.

Victor Lind scorede ulvenes første mål på en sand frisparksperle. Frederik Christensen sørgede for udligningen, da han flugtede til bolden, der svævede som en bue over Esbjerg-målmanden. Oscar Fraulo stod for den vindende scoring, og det var måske endda turnerings bedste. Efter et flot og gennemspillet angreb, med en masse afleveringer spillerne imellem, sendte Pyry Hannola en bold i dybden til Oscar Fraulo, der kvitterede ved at chippe bolden over målmanden.

Dermed kunne ulvene løbe bronzemedaljerne efter en meget fortjent sejr bedømt ud fra anden halvleg.

- Stor cadeau til drengene, der spiller en sindssygt flot anden halvleg, målt ud fra den var der en fortjent sejr.  Alt i alt en rigtigt god weekend, hvor vi spiller med mange unge, der bliver matchet på fin vis og gjorde det godt. Vi er af den grund fortrøstningsfulde i forhold til fremtiden, lyder det fra René S. Andersen

Ulvenes banemænd fra gruppespillet, Malmö FF, endte som vinderne af turneringen efter de slog Elfsborg med 3-0.

Resultater fra slutspillet:

7-8 Pladsen: Mjøndalens IF - SK Brann 1-1 (4-5 str)

5-6. Pladsen: Sogndal Fotball - IF Brommapojkarna 0-0 (2-4 str)

3-4: Pladsen: Esbjerg fB - FC Midtjylland 2-3

Finale: IF Elfsborg - Malmö FF 0-3

Resultater hentet fra http://www.tipselit.se/herr/skandinavisk-u19-turnering/