13.03.2017, 15:29 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ny FCM minimålmandscamp på banen

Drømmer du om at blive den næste Johan Dahlin eller Mikkel Andersen? Så tag på FCM Minimålmandscamp og lur et trick eller to af

Der er sat et spændende program sammen, når FC Midtjylland inviterer til Minimålmandscamp for U9 til U13 drenge og piger. FCM Minimålmandscamp er et tilbud til dig, som uanset niveau og ambitioner, kunne tænke sig at blive trænet af FCM’s professionelle trænerteam. Foruden en fed dag med professionelle trænere får alle deltagere en t-shirt, en fodbold samt en billet til en superliga hjemmekamp på MCH Arena. 

FC Midtjyllands målmandstrænerteam vil give dig et indblik i, hvordan man arbejder med talenter på allerhøjeste niveau. Udover det vil campen bestå af to forskellige træningspas. I den første er der fokus på det tekniske, mens der i den anden del er fokus på mere komplekse/kamprelevante træningsøvelser. 

Superligatræner, tidligere professionel og erfaren talentudvikler som trænere
Nikolai Pold er FC Midtjyllands superligamålmandstræner med ti års erfaring fra allerhøjeste niveau. Han har blandt andet ført landsholdsmålmand Frederik Rønnow op gennem ungdomsrækkerne og introduceret ham i Alka Superligaen. Frederik Rønnow er i dag en fast del af det danske landshold. Nikolai Pold har den højeste målmandstræner uddannelse i UEFA-regi.

Lasse Heinze har erfaring som målmand i Alka Superligaen med mere end 180 kampe på cv´et, men måtte stoppe i en alder af 29 år på grund af en skade. I dag gør han sig som målmandstræner på FC Midtjyllands akademi. Lasse Heinze er i gang med at uddanne sig og påbegynder den højeste uddannelse i 2017.

Lars Poulsen har været en del af målmandstrænerteamet i FC Midtjylland i nu 4 år, og er ansvarlig for udviklingen af de yngste ulve i flokken.

Han er den første FCM målmandstræner, som spillerne fra alle samarbejdsklubberne stifter bekendtskab med, når de deltager på både FCM Miniakademi og på FCM Fodboldskolerne. Derefter står han for udviklingen af disse målmand fra deres optræden på FC Midtjyllands talenthold og videre op på U13, U14 og U15 holdene.

Tilbud
Campen løber af stablen i to forskellige former, hvor den ene del vil foregå i Ikast og den anden i henholdsvis Thisted FC, Mejrup GU samt en pt. ukendt samarbejdsklub -  læs mere om hvad hver camp indeholder nedenfor..  Tilbuddene i Ikast, Thisted FC og Mejrup GU vil alle foregå i foråret 2017, imens den sidste målmandscamp vil blive afholdt i efteråret 2017. 

FCM Målmandscamp i Thisted FC og Mejrup GU

 • En FCM-træner vil stå for afviklingen af campen
 • Der er i første omgang plads til 6 deltagere (U9-U13 drenge og piger) (først til mølle-princippet). Derefter vil der være mulighed for at blive skrevet op på en venteliste. Hvis ventelisten når op på 6 deltagere vil dette indløse et nyt hold. Dermed vil der være 12 deltagere, som er maksimum – her vil der efterfølgende ikke komme nogen venteliste.
 • Pris: 450 kr. (inkl. en fodbold, t-shirt og billet til en superliga hjemmekamp på MCH Arena)

Program for dagen: 
09.45: Mødetid 
09.45-09.55: Info om dagens træningen 
10.00-11.30 Træning (fokus: gribeteknik, faldteknik og bevægelsesmønstre) 
11.30-12.15 Middagspause (madpakkes medbringes selv)
12.15-13.00 Målmandsrelateret oplæg
13.15-14.30 Træning (fokus: høje bolde/indlæg, timing, 1 mod 1) 

FCM Målmandscamp i Ikast

 • En FCM-træner vil stå for afviklingen af campen
 • Der er i første omgang plads til 6 deltagere (U9-U13 drenge og piger) (først til mølle-princippet). Derefter vil der være mulighed for at blive skrevet op på en venteliste. Hvis ventelisten når op på 6 deltagere vil dette indløse et nyt hold. Dermed vil der være 12 deltagere, som er maksimum – her vil der efterfølgende ikke komme nogen venteliste. 
 • Pris: 600 kr. (inkl. en fodbold, t-shirt, besøg af en superligamålmand, rundvisning på FC Midtjyllands akademi samt billet til en superliga hjemmekamp på MCH Arena).

Program for dagen: 
09.30: Mødetid og velkomst på Ikast stadion
09.30-09.55:  Info om dagens træningen og rundvisning på FCM´s fodboldakademi  
10.00-11.30 Træning (fokus: gribeteknik, faldteknik og bevægelsesmønstre) 
11.30-12.15 Middagspause (madpakkes medbringes selv)
12.15-13.00 Målmandsrelateret oplæg 
13.15-14.30: Træning (fokus: høje bolde/indlæg, timing, 1 mod 1) 

Tilmelding 
Man tilmelder sig FCM Minimålmandscamp via FCM Klubsamarbejdets hjemmeside. KLIK HER >>

Der vil blive åbnet op for tilmeldingen følgende dage: 

Thisted FC
FCM Målmandscamp i Thisted FC afholdes enten d. 3. eller 4. juni. (dagen vil blive fastlagt så snart kampprogrammet for superligaen er på plads). 

Tilmelding hertil åbner d. 24. april kl. 10.00.

Mejrup GU
FCM Målmandscamp i Mejrup GU afholdes enten d. 29. eller 30. april. (dagen vil blive fastlagt så snart kampprogrammet for superligaen er på plads). 

Tilmelding hertil åbner d. 20. marts kl. 10.00

Ikast
FCM Målmandscamp i Ikast afholdes enten d. 6. eller 7. maj. (dagen vil blive fastlagt så snart kampprogrammet for superligaen er på plads). 

Tilmelding hertil åbner d. 27. marts kl. 10.00.

Tilmelding til FCM Minimålmandscamp er bindende. Det betyder, at man skal kunne deltage på de ovennævnte datoer, selvom de endelig ikke er lagt fast. Hvis en deltager ønsker at melde fra, er forældrene til drengen velkomne til at videregive pladsen til en anden (her afregner forældrene i givet fald selv med hinanden) og skolelederen gives besked.

Betalingen af deltagergebyret skal ske ved tilmelding, og man er ikke endeligt tilmeldt, førend dette er sket.

Når man er tilmeldt modtager man automatisk en kvittering for betalingen. Denne kvittering medbringes første gang spilleren møder op på træningstilbuddet. Af kvitteringen vil det ligeledes fremgå på hvilken adresse træningen finder sted, samt hvem der er skoleleder og dennes mobilnummer.

Krav og forventninger til deltagerne 
FCM har følgende forventninger til deltagerne på FCM Minimålmandscamp:

 • Man er motiveret for at lære. 
 • Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i. 
 • Man medbringer egen drikkedunk til træning. 
 • Man behandler materialerne godt.
 • Man opfører sig ordentligt overfor de øvrige deltagere og lytter til FCM trænerne. 
 • Man kan koncentrere sig i al den tid træningen varer. 
 • Man hjælper trænerne med at rydde op efter træningen. 
 • Man melder i god tid afbud til skolelederen, hvis man er forhindret i at komme. 
 • Man skifter ikke klub, fordi man har været en del af FCM Minimålmandscamp, men fortsætter med at spille i sin egen klub. 
 • Deltagerne er forsikringsmæssigt dækket ind via egen fritids- og ulykkesforsikring. 

Hvis ikke man lever op til at være motiveret og arbejdsom i den periode, træningen varer og dermed ødelægger træningen for de andre, forbeholder vi os retten til at bortvise spilleren fra træningstilbuddet. Pengene vil ikke blive refunderet. 

I tilfælde af aflysning grundet vejrforhold eller lignende, vil deltagerbeløbet blive refunderet.