11.04.2018, 15:30 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Ny keeper til Akademiet

15-årige Christopher ’Bobber’ Møller er ny keeper på FC Midtjyllands Fodboldakademi fra sommeren 2018

FC Midtjylland har lavet en treårig aftale med målmandstalentet, Christopher ’Bobber’ Møller, som bliver en del af FC Midtjyllands Fodboldakademi pr. 1/8.

- Foruden at være en af de bedste målmænd på sin årgang, hæfter jeg mig særligt ved, at Christopher har en fantastisk personlighed, karisma, drive, og så har han den rigtige indstilling til sin sport. Det er rigtigt interessant at arbejde videre med, siger Akademichef Flemming Broe.

Keeperen beretter, at han kom i et forløb i FC Midtjylland i 2017 med stort fokus på målmandstræningen, og efter kort tid var Christopher ’Bobber’ Møller ikke i tvivl om, at FC Midtjylland var det rette sted.

- Da jeg hørte, at FC Midtjylland var interesserede, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var der, jeg gerne ville fortsætte min udvikling. Det er meget seriøst og samtidig behageligt og kammeratligt i FC Midtjylland og det tiltaler mig meget. Jeg føler mig allerede velkommen og rigtig godt tilpas. Det skyldes ikke mindst Lasse Heinze og Nikolai Pold, som har taget sig rigtig godt af mig, fortæller Christopher ’Bobber’ Møller.

’Bobber’ har en fortid i Kolding Boldklub, Vejle Boldklub og Kolding IF, som han tilskriver stor ære for sin udviklingskurve, men han er klar på nye udfordringer.

- FC Midtjylland har de bedste forhold for unge spillere. Jeg forventer, at jeg udvikler mig i en positiv retning, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve mig selv af med og mod de bedste i Danmark, fortæller Christopher Møller.

En keeper med stort potentiale

Målmandstræner for Akademiet, Lasse Heinze, ser et stort potentiale i den kommende akademist, som han beskriver som en ledertype.

- Christopher er en rigtig spændende målmand med et stort potentiale, som vi glæder os til at følge. Han er motiveret, meget træningsparat og træningsvillig. Alt sammen værdier, som vi på Akademiet, finder utroligt vigtige. Desuden er han nysgerrig på målmandsspillet, hvilket gør ham spændende for målmandstrænere at arbejde med. Han er en fysisk stærk, stor og teknisk velfunderet målmand, som besidder et enormt mod og en ekstrem vindervilje, uddyber målmandstræner Lasse Heinze og fortsætter:

- Han er en ledertype med værdierne på det rette sted, og vi er slet ikke i tvivl om, at vi her har at gøre med en spiller, som passer perfekt ind i vores miljø, og som også kan trække sine medspillere i den rigtige retning. Han bliver en del af en rigtig stærk målmandsduo på vores U17-hold, og jeg er ikke i tvivl om at den hårde, men sunde konkurrence vil være udviklende for ham. 

Christopher 'Bobber' Møller har fået en treårig kontrakt med FC Midtjylland.