13.06.2018, 17:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ny offensivspiller til Akademiet

Akademiet får tilgang af Victor Lind, som skal spille på FC Midtjyllands U17-hold

Når Akademisterne møder ind til den nye sæson, bliver det med et nyt ansigt i spillertruppen.

Victor Lind checker efter ferien ind på ISI og den unge offensivspiller har store forventninger: "Jeg glæder mig til at starte på ISI, som har et rigtig stærkt udviklingsmiljø. Det er en ny udfordring for mig og det bliver spændende at flytte væk hjemmefra, men jeg ser også frem til at kunne fokusere på fodbolden".

Akademichef Flemming Broe glæder sig over tilføjelsen af den kreative spiller og interessen som er vist i klubben: "Vi er rigtig glade for, at Victor har kigget mod FC Midtjylland og det bekræfter os endnu en gang i, at vi har et attraktivt setup og et stærkt træningsmiljø. Victor er en kreativ spiller med store offensive kvaliteter, men han tager også ansvar i det defensive. Han er stærk i presspillet og har et stort løbepensum, som matcher dyderne i klubben".

Ligesom idolet Neymar, som har inspireret ham, forsøger han at være udfordrende i sit spil og når Lind selv skal beskrive sine spidskompetencer, så er det også det offensive 1-mod-1 spil der fremhæves, hvor han er hurtig og god med bolden.

Den unge offensiv spiller har store drømme for fremtiden, men i første omgang er fokus rettet mod en fast plads på U17: Det første skridt bliver at etablere mig på U17-holdet. Der er hård kamp om pladserne, men konkurrencen motiverer mig. På lang sigt drømmer jeg om, at slå igennem i udlandet, gerne i min favoritklub Real Madrid.

Den 15-årige offensivspiller møder ind til DBU's Talentsamling i morgen, hvor han håber at spille sig nærmere sin debut i rødt og hvidt.

Fakta
Navn: Victor Lind
Fødselsdag: 12. juni 2003
Position på banen: Offensiv
Tidl. klubber: Løgumkloster og Haderslev FK