20.02.2018, 13:30 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

Ny spiller til Akademiet

15-årige Zacharias Sørensen fra samarbejdsklubben Ringkøbing IF er ny spiller på FC Midtjyllands Fodboldakademi fra sommeren 2018

For Zacharias Sørensen er en drengedrøm gået i opfyldelse. En kontrakt med FC Midtjylland der sender det 15-årige backtalent på FC Midtjyllands Fodboldakademi, der har opfostret spillere som Simon Kjær og Pione Sisto.   

- Jeg har altid drømt om at spille i FC Midtjylland, og jeg ser de bedste muligheder for at udvikle mig som spiller på et af de bedste akademier i Danmark med gode træningsforhold, kostvejledning og generel høj kvalitet. Jeg er helt sikker på, at FC Midtjylland er den perfekte klub for mig, siger en glad Zacharias Sørensen.

I Zacharias Sørensen er FC Midtjylland-værdierne dybt forplantet. Glæde, vilje og mod er alle egenskaber, som det 15-årige talent besidder og udstråler.

- Zacharias er en spændende spiller, som udmærker sig ved et højt teknisk niveau, et stort løbepensum og stærke offensive kompetencer. Han er god til at indgå i offensive relationer, driblestærk i 1:1-situationer og har blik for at tage de rigtige dybdeløb som back, fortæller akademichef Flemming Broe.

Det er kompetencer, som FC Midtjyllands U15-hold nyder godt af indtil sommer, hvorefter backtalentet bliver en del af Akademiet.

- Det bliver så fedt at være en del af Akademiet, og jeg ser frem til god træning, store oplevelser med teamet og at danne nye venskaber, siger Zacharias Sørensen. 

Også akademichefen ser frem til at have Zacharias Sørensen tilknyttet Akademiet.

- Det er altid spændende at følge de unge talenter, når de tager skridtet op. Zacharias har vindermentalitet, er stræbsom og engageret, så han skal nok befinde sig vel på vores Akademi, afslutter Flemming Broe.