19.09.2018, 09:15 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

Nyt tæppe på Ikast Stadion

Kunstgræsbanen ved akademiet har fået en makeover og er nu klar til resten af sæsonen.

Kunstbanen på Ikast Stadion har længe haft brug for en kærlig hånd. I starten af september gik arbejdet med at lægge en ny bane endelig igang. 

Og bare få dage senere stod en helt ny grønsvær klar foran akademiet på Stadion Allé. Den nye bane er allerede blevet indviet af både U17 og U19, og sportschef i FC Midtjylland Svend Graversen er meget tilfreds med, at opgraderingen har været mulig.

“Det er ren verdensklasse, at vi i FCM har så tæt samarbejde med Ikast FC, at vi igen kan opgradere træningsfaciliteterne og lægge ny kunststofbane på Ikast Stadion,” siger Svend Graversen, der samtidig understreger, at det er meget optimalt, at træningsfaciliteterne i Ikast FC og FCM nu inkluderer tre gode kunstbaner.

Det nye græstæppe på stadion er nemlig identisk med det, der ligger på Bane 1 og i Stadome. Og det er en fordel for spillerne, da bolden dermed ikke bevæger sig anderledes på de forskellige baner. 

Den gamle kunstbane var i løbet af de sidste par sæsoner begyndt at blive ujævn og slidt. Derfor besluttede det ansvarlige udvalg, at det var på tide at lægge en ny, så den blandt andet var klar til U19’s Youth League-kampe, hvis ikke de kunne spilles på MCH Arena.