11.08.2020, 16:00 | Af: Jens Risom | Foto: FC Midtjylland

Offensivspiller udlejes til Fredericia

Christian Tue Jensen tørner i den kommende sæson ud for FC Fredericia i NordicBet Ligaen, hvor han jagter førsteholdserfaring

Christian Tue Jensen skal udvikle sig yderligere i FC Fredericia, som i et år får glæde af den unge spiller, der har været en del af FC Midtjylland siden 2013.

- Jeg vil gerne spille en masse førsteholdsfodbold. Det er klart, at jeg kan udvikle mig meget ved at spille mange kampe, fortæller Christian Tue Jensen.

- Der er mange fysisk stærke hold i 1. division, så jeg håber, at erfaring her kan gøre mig mere taktisk klog. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe holdet med både mål og assists, tilføjer den tidligere akademispiller, som har opnået 31 ungdomslandskampe. 

Det seneste år har 20-årige Christian Tue Jensen fået hår på brystet ved at være udlejet til Brentford FC. Opholdet i England har været en god oplevelse.

- Det har været rigtigt fedt, og jeg har fået meget ud af det både fodboldmæssigt og personligt. Der har været et højt niveau på træningsbanen, især når jeg har trænet med førsteholdet, siger Christian Tue Jensen.

Offensivspilleren har kontrakt i FC Midtjylland til 2023, så der er fortsat gode muligheder for at få lov at se den fortrinlige sparketeknik i aktion på MCH Arena.