04.06.2019, 11:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Oliver Sørensen forlænger med FC Midtjylland

Den 17-årige midtbanespiller har nu en aftale frem til sommeren 2022 – hvilket glæder begge parter

Han har altid været god til at tage næste step – som U15-spiller spillede han U17-fodbold, som U17-spiller stod den på U19-fodbold – og i Youth League har han ligeledes vist højt niveau.

Oliver Sørensen er navnet, 17-årigt midtbanetalent, og han har netop signeret en kontraktforlængelse med FC Midtjylland, så parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2022.

- Oliver har fantastiske kvaliteter teknisk og taktisk, han er en boldfast midtbanespiller centralt på banen, hvor han oftest tager rigtige beslutninger i selv meget små rum, siger FC Midtjyllands akademichef Flemming Broe, som kalder Oliver Sørensen en spiller med et enormt potentiale.

Oliver Sørensen fik sin spæde fodboldopvækst på Fyn, hvor han nåede at repræsentere Nr. Åby, Strib og OKS, inden turen gik til FC Midtjylland.

- Jeg ser mig selv have en fremtid i klubben, så derfor var det ikke svært at underskrive forlængelsen. Miljøet og rammerne i FC Midtjylland er optimale for min fortsatte udvikling, siger Oliver Sørensen, som begynder i 2.g efter sommerferien.

- Det har været en travl sæson med mange kampe, men kampene er jo det, man lever for som spiller. Jeg er klar til at fortsætte det hårde arbejde, og mit første mål er at komme tættere på Superligatruppen, siger Oliver Sørensen.