11.03.2019, 15:22 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

Optakt: Tre på stribe for U17?

Efter lørdagens sejr mod OB kan FCM U17 komme på tre sejre i rap, hvis man tirsdag aften slår Randers Freja.

FC Midtjyllands U17-mandskab slog lørdag eftermiddag OB med 2-1 og dermed sikrede ulvene sig forårets anden sejr eftersom man tidligere på foråret også slog FC København med 3-2 ude. Allerede tirsdag aften skal de unge ulve i aktion igen, når Randers Freja gæster Ikast Stadion.

 

Randrusianere, der roder rundt i bunden af ligaen, har ikke fået nogen god start på foråret, hvor man startede ud med at tabe de første to hjemmekampe med 3-1 til FC København og 3-2 til Esbjerg. Det blev dog til oprejsning i weekenden, da man slog bundholdet SønderjyskE med hele 4-1. Tirsdagens gæster kommer altså til Ikast med selvtillid efter weekendens sejr, men ikke desto mindre, må ulvene siges at være favoritter i tirsdagens opgør, hvor de med en sejr kan konsolidere sig i toppen af ligaen, og samtidig tage tredje sejr på stribe:

 

- Vi har analyseret på Randers og set deres styrker og svagheder. Det er vores mål igen at kontrollere og dominere kampen, men vi ved, at det som altid bliver en opgave, hvor vi skal være 100 % koncentreret og fokuseret i forhold til alle facetter af spillet. Vi skal have sat vores egen kompetencer i spil, samt have lukket ned for de facetter af spillet, hvor Randers er dygtige. Det kan vi gøre, via vores presspil, som både er et middel til dominere kampen, samt at lukke ned for Randers, udtaler træner Henrik Jensen.

 

Der er kampstart kl 18.30 på Ikast Stadion.