01.05.2017, 11:40 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

Optakt: U17 i duel mod Vejle

Det er ligaens nummer fem og seks, der tirsdag krydser klinger på Ikast Stadion. Vigtige point er på spil.

FC Midtjyllands U17 mandskab tager tirsdag imod ligaens nummer seks fra Vejle. I tabellen placerer ulvene sig et trin højere oppe på en femteplads. Her er det blevet til 34 point i 22 kampe mod Vejles 29 point. Gæsterne har dog spillet en kamp mindre. Derfor er der tre vigtige pinde at hente for ulvene i tirsdagens match – også hvis man smider et blik på tabellens tætte midte.

Det er kun to dage siden, at midtjyderne sidst var i aktion. Her satte de kursen mod Farum, hvor første halvelg skulle vise sig at blive en stor mundfuld. Efter tyve minutter på grønsværen var ulvene nede med 3-0, men de leverede et mindre comeback i anden halvleg og var tæt på at hive en remis hjem. U17-ulvene måtte nøjes med 3-2 til FCN.

Men netop et ’anden-halvelgs-comeback’ er noget af det, som U17-træneren hiver frem forud for tirsdagens Vejle-kamp.

- Vi kommer med et nederlag i FCN, hvor vi havde det svært, så tirsdag skal vi ud og levere en match svarende til den anden halvelg vi havde mod Vejle, sidst vi mødte dem, siger Svend Graversen med reference til marts-kampen mod Vejle.

Her vendte ulvene en pausestilling på 1-0 i vejlensisk favør til en samlet 1-3 sejr. Skal samme senarie udspille sig tirsdag aften på Ikast Stadion og i de følgende kampe, så spiller fysikken også en rolle.

- Vi har et tæt kampprogram med tre opgør på tolv dage, så det handler om at stå stærkt rent fysisk. Det tror jeg kan blive afgørende, siger Svend Graversen.

Der er kickoff mellem FCM U17 og Vejle U17 tirsdag aften klokken 18.30 på Ikast Stadion.