28.03.2019, 14:00 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

Optakt: U17 tester topholdet

Der er dømt lokalopgør i toppen af U17 Ligaen. FCM gæster lørdag Silkeborg.

Silkeborg U17 – FC Midtjylland U17, JYSK Park lørdag kl. 13.00
To teknisk stærke mandskaber, markante individualister og en god kunstbane. Alle forudsætninger for en god kamp er til stede, når FCM U17 lørdag gæster U17 Ligaens førerhold, Silkeborg.

- Det er helt klart også min forventning, at vi får et rigtig seværdigt opgør. For os gælder det om, at vi skal præge kampen og sørge for at vores kvaliteter kommer til udtryk. Det vil sige, at vi er tydelige i vores presspil, vi er dynamiske og vi er fremadrettede, for det er sådan, vi er bedst, erklærer cheftræner Henrik Jensen.

I toppen af tabellen har Silkeborg umiddelbart et komfortabelt  forspring på syv point ned til FC Nordsjælland, men sjællænderne har to kampe i hånden, og derfor er Silkeborg nødt til at holde dampen oppe.

Holdet fra Søhøjlandet er fremstår som et homogent mandskab, der offensivt tegnes af Alexander Lind, Frederik Carstensen og Niclas Pedersen. Trioen står til sammen noteret for 26 mål.

Da de to hold mødtes senest var det i et tæt opgør, som i anden halvleg faldt ud til Silkeborgs fordel. Alexander Lind stod for det enlige mål i 0-1 sejren.

Henrik Jensen kan berette om en næsten skadesfri FCM-trup. Kun Mikkel Kristensen er fortsat i gang med  ”indflyvningen” efter et langvarigt skadesforløb. Derudover afsoner midtbaneprofilen Oscar Fraulo en enkelt karantænedag i opgøret.

Vær opmærksom på, at kampens spilletidspunkt er blevet rykket frem – der er kampstart på JYSK Park lørdag kl. 13.00.