26.09.2019, 13:00 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: Daniel Stentz

Optakt: U19's tur til at møde FCK

To smalle nederlag gør at det er et sejrssultent U19-hold der lørdag drager til København

En straffesparksscoring i overtiden betød at FCM U19 måtte traske tomhændede ned i omklædningsrummet, efter en ellers medrivende kamp mod FCN.

 

- Det blev en urolig hektisk kamp mellem to dygtige hold. Jeg synes vi lykkedes godt med vores presspil og offensive kontraer, men jeg er lidt ærgerlige over de mål, vi indkasserer. FCN viser dog også stor kvalitet på de muligheder, der byder sig for dem. Vi er skuffede over resultatet, men taktisk og målt på indstilling var præstationen helt i orden, siger Henrik Jensen om lørdagens kamp.

 

Mens FCM U17 sidder over i den kommende weekend, går turen for FCM U19 til Frederiksberg og KB's anlæg. Her venter et FCK-hold, der senest slog AaB med 2-0 – og umiddelbart virker til at udvise klassiske FCK-dyder:

 

- Jeg har set deres kampe, og det er et solidt organiseret, velspillende hold, der i de hidtidige kampe har formået at sætte en del pasninger sammen i deres angrebsopbygning. For os er opgaven den samme: vi vil ud og kontrollere kampen og sørge for, at den bliver spillet på vores præmisser, erklærer Jensen.

 

Fem U19-spillere i pokaltruppen

Hvilke elleve spillere, der skal løse den opgave, er i skrivende stund et åbent spørgsmål.

 

Det skyldes først og fremmest at der er fem U19-spillere med i truppen til torsdagens pokalkamp mod Fremad Amager – det drejer sig om Tobias Damtoft, Nikolas Dyhr, Oliver Sørensen (billedet - med nr. 3), Nicolas Madsen og Gustav Isaksen.

 

Hvorvidt de også er i spil til lørdagens U19-trup bliver et spørgsmål om hvor store veksler der trækkes på dem torsdag aften – helt sikkert er det dog at skadede Emil Sand ikke er med, mens nytilkomne Hosine Bility også lige skal have nogle træningspas med de nye kammerater før han bringes i spil.

 

Der er kampstart på Peter Bangsvej lørdag kl. 13.00.