20.06.2019, 08:56 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Pasningsstærk forsvarsspiller til akademiet

15-årige Andreas Bonnén er ny mand på akademiet til den kommende sæson. Forsvarsspilleren skifter fra Silkeborg IF

Når Andreas Bonnén senere i dag stempler ind til DBU's U15-samling, møder han blandt andre flere FC Midtjylland-spillere, som hidtil har været modstandere, når Bonnén har tørnet ud for Silkeborg IF. Det ændrer sig dog efter sommerferien, når den pasningsstærke forsvarsspiller starter på ISI og akademiet.  

- Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker og til at starte på efterskole. Jeg træder ind i et stærkt lærings- og udviklingsmiljø, hvor jeg bliver udfordret som spiller og menneske. Fodbolden og skolen smelter sammen og det motiverer mig, fortæller Andreas Bonnén.  

15-årige Bonnén er en stærk forsvarsspiller med store kvaliteter i omgangen med bolden, men han er også stålsat, når det kommer til at udvikle øvrige facetter af spillet. 

- Jeg ser mig selv som en boldsikker forsvarsspiller med et stærkt venstre ben og god fart. Jeg har nogle åbenlyse kvaliteter via min højde, men jeg arbejder hårdt på at blive endnu bedre - og mere afgørende - i luften. 

Tilgangen af silkeborgenseren vækker glæde i FC Midtjylland, hvor Flemming Broe ser et stort potentiale i forsvarsspilleren, mens akademichefen også glæder sig over den interesse han mærker for FC Midtjylland. 

- Vi er glade for at dygtige spillere kigger vores vej. Andreas er en ung mand med et spændende potentiale. Han har allerede stærke spidskompetencer, men han er også bevidst om sine udviklingsområder, siger Flemming Broe og uddyber: 

Han har en god fod i den opbyggende fase fra sin position som midterforsvar, og er omhyggelig i sine aktioner. Summen af styrker, potentiale og en god personlighed gør, at vi glæder os meget til at byde Andreas velkommen og sammen arbejde mod vores fælles mål.

Når DBU's U15-samling er overstået, venter der Bonnén en velfortjent sommerferie, men når den nye sæson begynder på akademiet, skal der igen arbejdes hårdt i jagten på at indfri drømmen. 

- Det første skridt er, at byde sig til på U17-holdet. Det er igennem mine præstationer jeg skal gøre mig fortjent til at fortsætte og spille U19 og forhåbentlig blive professionel. Det er min drøm, men det kræver hårdt arbejde. Jeg skal udvikle mig dag for dag og det er dét der driver mig, slutter Bonnén. 

Velkommen til, Andreas. 

Fakta
Navn: Andreas Bonnén
Position: Central forsvar
Fødselsdag:  10.04.2004
Tidl. klubber: Funder GF og Silkeborg IF