29.05.2017, 16:51 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

Pokaloptakt: U19 går all-in i finalen mod Silkeborg

Sidste slag i pokalen skal slås. På modsatte banehalvdel står Silkeborg, og FCM U19 sætter alle sejl ind i jagten på guld

Arkivfoto.

FCM U19 spillede sig sikkert i pokalfinalen med en 4-0 sejr over Viborg FF's hold fra U19 Drenge Vest. Det samme gjorde ligarivalerne fra Silkeborg, da de slog AC Horsens 3-1 i semifinalen. Dermed er der lagt op til en spændende finale mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland på Bjergets Idrætsanlæg i Kellerup tirsdag aften klokken 19.00.

- Det er to hold, der rigtig gerne vil spille, så jeg har en klar forventning om, at det bliver en god og seværdig finale. Silkeborg har stillet op med stærke hold i alle kampe og prioriterer turneringen. Det samme gør vi, siger Kenneth Andersen og uddyber:

- Uanset om det hedder U19-ligaen, nordiske mesterskaber eller pokalturneringen, så gør vi det for at vinde.

De to duellanter har mødt hinanden to gange i sæsonen i liga-regi. Første kamp endte med en 3-2 sejr til ulvene, mens anden kamp blev en 1-1’er. I pokalturneringen har Silkeborg U19 ry for at stå stærkt. Således har de spillet sig i pokalfinalen for fjerde år i streg, men ulvene har ikke tænkt sig at lade dem gå hele vejen.

- Det vil betyde utrolig meget at kunne kalde os pokalmestre, så vi går all-in ligesom i alle andre kampe. Derudover føler vi os i god forfatning. Det har også afspejlet sig i ligaen med fem sejre i træk, siger Kenneth Andersen.

FCM U19 er ikke det eneste ulve-mandskab, der har spillet sig i pokalfinalen. Faktisk er de, sammen med AGF, det hold på drengesiden, som er mest dominerende med repræsentation i hele tre finaler. Også U14 og U15 skal dyste i pokalfinalen mod henholdsvis AGF og Horsens fS.

Få en oversigt over pokalfinalerne HER >>

Kick-off til pokalfinalen mellem Silkeborg U19 og FCM U19 lyder tirsdag aften kl. 19.00 på Bjergets Idrætsanlæg, Kjellerup.