03.07.2019, 14:29 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Rasmus Kristiansen jagter sin store chance

En lynende hurtig og gennembrudsstærk kantspiller træder ind på akademiet

Hvis der er noget, FC Midtjylland kigger efter, er det fart på kanterne, og lige præcis dét, får klubben masser af, når Rasmus Kristiansen gør sin entré på akademiet efter sommerferien.

Han har fået sin fodboldopdragelse hos Vinderup IK, der er en af FC Midtjyllands samarbejdsklubber, og akademichef Flemming Broe har da også store forventninger til den nye mand i klubben.
- Rasmus er en hurtig, altså meget hurtig, kantspiller, som har den ærgerrighed, vi altid sætter pris på, siger Flemming Broe, som også roser Rasmus Kristiansen for fine gennembrudsevner.
- Han har nogle vanvittige løb, som han oftest afslutter med gode indlæg, og derudover er han en fysisk kompetent forsvarer med stort F, siger Flemming Broe.

Selv glæder Rasmus Kristiansen sig til at træde ind på akademiet til en hverdag, hvor det hele hænger sammen på en motiverende og udviklende måde.
- Jeg betragter det som en meget stor chance, siger Rasmus Kristiansen, som dermed tager endnu et vigtigt skridt i bestræbelserne på at udleve drømmen om en fremtid som professionel fodboldspiller.
- Jeg har altid sagt, at jeg vil være professionel fodboldspiller, når vi snakkede om den slags i skolen, så nu gælder det for mig om at udnytte den mulighed, jeg får.

Han beskriver sig selv som en hurtig spiller, der står bag gode indlæg, og han er ikke bange for at udnytte sine evner offensivt.
Han er heller ikke bange for en hverdag, som nu byder på en større grad af selvstændighed.

- Det er jo en naturlig del af det, men det er fint nok, tror jeg. Der venter både udviklingsmuligheder som spiller og menneske, og jeg glæder mig, siger den kommende akademispiller.

Velkommen på FC Midtjyllands akademi, Rasmus Kristiansen – vi glæder os til at følge dig.