07.06.2017, 22:20 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

Sidste kick-off: U17 tager imod Brøndby

Sæsonens sidste kamp får afgørende betydning på de endelige placeringer. Lykkedes det FCM U17 at tage 5. pladsen – eller måske endda 4. pladsen?

Seks hold mangler af fordele pointene i årets sidste spillerunde. Her tager FC Midtjylland imod Brøndby hjemme på Ikast Stadion. U17-ulvene placerer sig i skrivende stund på ligaens 6. plads med 41 point på kontoen. Det er lige så mange point som AaB på 5. pladsen, men nordjyderne har ikke flere kampe at hente point i.

Det har FC København på fjerdepladsen til gengæld. Løverne har ét point mere end midtjyderne inden sidste spillerunde. Dermed gælder først for FCM U17 om at vinde de tre pinde mod Brøndby, og dernæst kan ulvene krydse fingre for, at Silkeborg stjæler point fra FC København.

FC Midtjyllands U17-træner Svend Graversen glæder sig til opgøret mod Brøndby, der allerede er sikre på at tage ligasølvet.

- Jeg håber på en god afslutning på sæsonen, så vi får sluttet et flot forår af. Desuden har vi akademiafslutning om aftenen, så en sejr ville være et godt afsæt til den også, siger Svend Graversen.

Det er en lille måned siden, at FCM U17 sidst var i ilden. Her spillede de 3-3 mod FC København på udebane.

- Det er altid lidt spændende at se, hvor vi står efter en lang pause, men vi sætter alle sejl ind på en sejr over Brøndby, siger FCM-træneren.

Det er dog ikke alle U17-ulve, der har holdt kamppause. Flere spillere, blandt andet Japhet Sery, Christian Tue og Nicolas Hautorp Madsen, har været på banen i U19-holdets triumfer i Pokalen og til SPAX-Cup.

Der er kick-off mellem FCM U17 og Brøndby U17 lørdag d. 10. juni klokken 15.00 på Ikast Stadion.