07.02.2017, 21:10 | Af: | Foto: Rasmus Thomsen

Skuffede spillere efter Youth League-exit

- Vi er skuffede. Det har været en god og lang rejse, men nu er den slut, og det er en forfærdelig følelse, siger målscorer Victor Torp.

Med en frisparksperle blot seks minutter før tid skabte Victor Torp eufori på MCH Arena og sendte samtidig en velspillet og spændende Youth League-kamp i straffesparkskonkurrence.

Her skulle man helt hen til det syvende spark fra hver hold, inden det blev afgjort. Desværre til Benficas fordel.

- Vi er skuffede. Det har været en god og lang rejse, men nu er den slut, og det er en forfærdelig følelse. Især måden det sker på. Vi havde chancen, men nu er vi ude, og det er selvfølgelig rigtig træls, siger målscorer Victor Torp.

Samme følelser sad efter kampen i kroppen på målmand Oliver Ottesen.

- Lige nu står jeg lidt med en tom følelse. Vi kom tilbage på 1-1 i de døende minutter, og de fik endda en spiller udvist, og så er det selvfølgelig træls at tabe i straffesparkskonkurrence, siger Ottesen, der reddede et straffespark og var tæt på flere gange.

- Jeg var tæt på deres femte spark, og ja, det var bare marginalerne, der ikke var med os der, siger keeperen.

Træning gav pote
Victor Torp fik også ansvaret fra 11-meterpletten, og herfra var den tidligere Lemvig-spiller sikker.

- Det er klart, der var lidt nerver, men jeg vidste, hvor jeg ville skyde, og jeg var egentlig ikke så usikker på, om jeg ville score, siger Torp, der altså sendte kampen i forlænget spilletid med sit frisparksmål, der var en tro kopi af hans mål mod Anderlecht for et par runder siden.

Og det er kke tilfældigt, at han kunne gøre kunststykke efter. Der bliver lagt meget energi i at træne frispark.

- Jeg arbejder meget på det i hverdagen, og at jeg så scorer to mål i Youth League, det viser vel, at det går den rigtige vej, og at det kan blive min specialitet, siger Lemvig-knægten, der på trods af sin scoring ikke havde det store smil på efter kampen.

- Det er selvfølgelig fedt at score, men det er bittert at stå her og have tabt i straffesparkskonkurrence. Det lægger lige en dæmper på glæden, siger midtbanespilleren, der kun er førsteårs U19-spiller.

Vil med igen 
Derfor håber han på, at FCM-talenterne kan kvalificere sig til Youth League i næste sæson for tredje år i træk.

- Jeg er glad for at have fået de her oplevelser i år, og så håber jeg selvfølgelig, vi kan komme i turneringen igen næste sæson.

For Ottesen er det sidste år som U19-spiller, og selv om det europæiske eventyr sluttede i aften, og skuffelsen var stor efter kampen, så tror han, at en nats søvn vil gøre noget ved følelsen i morgen.

- Jeg er selvfølgelig super stolt af drengene og det arbejde, vi har lagt i kampen i dag. Men lige nu er vi skuffede over resultatet. Men jeg tror, at når vi får sovet på det og vågner op i morgen og får det snakket igennem, at vi kan være stolte af os selv, siger Oliver Ottesen.

Nu er al fokus så på U19-ligaen, som FC Midtjylland fører sammen med FC København – dog for en kamp mindre spillet. FC Midtjylland åbner U19-ligaen på hjemmebane den 4. marts, hvor modstanderen Esbjerg fB